Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUXELLES
Povratak na članak

Von der Leyen: 'Organizirat ćemo konferenciju i poduzeli sve moguće mjere da pronađemo tu djecu'

Nakon što je ICC izdao naloge za uhićenje Vladimira Putina i Marije Aleksejevne Lvova-Belove, ruske povjerenice za prava djece pod optužbama da su odgovorni za nezakonite deportacije djece i nezakonito premještanje ljudi, predsjednica EK Ursula von der Leyen rekla je da će EU poduzeti sve mjere kako bi djecu pronašla i vratila Ukrajinu

Komentari 1

WT
WTF!
09:44 24.03.2023.

Ursula,još ništa nismo čuli o ugovorima sa Pfizerom i nepostojećim covid pripravcima koje će ipak porezni obveznici morati platiti?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.