Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija Europskog vijeća
Povratak na članak

EU zatvara granice. Von der Leyen: Cjepivo bi moglo biti spremno prije jeseni

Šefovi država i vlada na toj su se videokonferenciji složili s Komisijinom idejom da se uvede 30-dnevna zabrana ulazaka u Europsku uniju za državljane trećih zemalja

Komentari 11

DU
Deleted user
22:54 17.03.2020.

Ovo je "samo"lagani početak.Sve su ovo poslijedice globalizacije.Biti će i gorih scenarija nažalost.SARS,Mers,Ebola gripa ova,gripa ona....

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:22 17.03.2020.

Hahaha... Europa zatvara granice! Virusi ionako ne prelaze preko sluzbenih granicnih prijelaza, niti im trebaju vize! Mogu oni zatvoriti granice za ljude koji postuju zakon. Kad su tako odlucni i rezolutni, hajde neka zatvore granice za osvajace odnosno ilegalne imigrante! Sikaniraju vlastite gradjane starije od 65 godina a ilegalni imigranti svakodnevno orgijaju po ulicama europskih gradova... Oni ne prenose viruse!!!

VL
MO
morskival
23:15 17.03.2020.

Cjepivo protiv kojeg tipa covid 19, naime virus je poznat u dvije varijante a očekuje se da će i dalje mutirati bas kao što se to svake sezone događa i sa virusom gripe. Inače na Foxnews su objavili da lijekk protiv malarije i reumatskog artritisa plakvenil (hidroksiklorokin) koji je u upotrebi već 70 godina i dostupan u svim zemljama liječi covid 19.

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
13:33 18.03.2020.

EU :D ... hahahha a što ona misli pod tim granicama.. ? to je vidla u HNK valjda prvi put kad je bila u kulturnoj zemlji gdje je došla kao u seosku zadrugu obučena. To pod EU tobože će sese raditi bez parlamenta što ONI hoće .. ajde briši !

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
13:47 18.03.2020.

Pa epidemija je u EU najjača... izvana mogu dolaziti samo zdraviji !

VL
SI
sisavac
08:47 18.03.2020.

i tako smo spoznali da nam je u biti kina važnija gospodarski nego amerika, navodno najjača gospodarska sila ovog svijeta.... čim se proizvodnja u kini smanjila, cijeli svijet je počeo se naginjati i povraćati. eu je pokazala da nije nikakva politička zajednica već skupina par bogatih sa mnoštvo sirotinje oko sebe, koja zna živjeti kad ide dobro, ali kad zagusti nije u stanju barem pokušati uvesti red. svaka država je ostavljena da se bori sama, kao što je i sa migrantima, one jadnice koje su na prvoj crti se bore, druge koje su daleko, a cilj su migranata, jako lijepo znaju savjetovati kako nek se sirotinja bori, umjesto da odrežu sve socijalne benefite koji su povod migranata da krenu u europu. spoznali smo još jednu činjenicu, da naše zdravstvo koje guta 20% ukupnog javnog novca nije samo sposobno provoditi mjere zaštite, već se provode po skijalištima i doma unose bolesti, da ih ipak previše plaćamo za uslugu koju dobivamo. spoznali smo i da istraživački laboratoriji nisu u stanju brzo proizvesti cjepivo, lijek, jer imaju ograničenja prilikom istraživanja ove bolesti, jer netko ima patent, pravo, na neke testove, što je baš zgodno znati. jer nas to vodi do činjenice da napokon priznamo da država kao takva ne postoji, da su tvrtke jače od nje. za razliku od jedne indije, koja ne dozvoljava prodaju lijekova po basnoslovnim cijenama. eu je starica na umoru, umišljena gospođa koja misli da će zauvijek biti na vrhu kule, a da podanici budu vječno slušali njene ideje.

VL
HA
Hanok
23:41 17.03.2020.

Ja se ne cjepim za gripu, i neču za ovo

VL
MC
McDonaldTrump
06:27 18.03.2020.

Daj boze ne prije jeseni 2028.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.