Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodbina i mještani Gornjih Bogićevaca opisali su Dražena Kozmana kao nasilnu osobu

Volio oružje i susjedima prijetio smrću

12.11.2006.
u 19:23

Većina mještana Gornjih Bogićevaca Kozmana je opisala kao nasilnu osobu, koja je krala i voljela oružje, a posebno je agresivan bio kad je bio pijan. Zbog svega toga bio je dobro poznat policiji, a na svoj suludi pohod krenuo je sa svinjokolje na kojoj je bio kod susjeda Milana Perekovića. Cijeli je dan pio, a nakon večere otišao je u Okučane, uz obrazloženje da ondje ima nešto obaviti.

- Nakon svinjokolje smo večerali, on se normalno ponašao. Rekao je da ide nešto obaviti i vidite što se dogodilo. Da mogu nešto popraviti, popravio bih. Dražen je stalno imao problema s policijom i zakonom. Volio je oružje i nabavljao ga, a policija mu ga je oduzimala.

Stalno sam im govorio da s njim nešto treba poduzeti. Svi su znali kakav je, a nitko ništa nije poduzimao. Da tragedija bude veća, dobro sam poznavao Dragomira Došlića Ćiru. Dolazio je u našu kuću. Mislim da ga je i Dražen poznavao. Živio sam s njim otkad je došao iz zatvora prije godinu dana. Stalno sam bio u strahu, jer je bio psihički rastrojen. Nije se liječio, a trebalo je nešto učiniti. U zatvoru je bio zbog krađa i tučnjava. Napije se, tuče i razbija - kazao je Kozmanov ujak Stjepan Pereković.

Da je Kozman imao nezgodnu narav, potvrdio je i susjed Milenko Šugić, koji je s njim bio u sukobu jer mu je prijetio ubojstvom.

- Ukrao mi je pištolj iz kuće, a veterinaru iz Okučana i pušku. Zbog toga je i bio u zatvoru. Bio je agresivan i volio oružje pa je znao i pucati po selu - kaže susjed Milenko Šugić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije