Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE KOD OPRAH

Vojvotkinja Sarah Ferguson priznala da je bila pijana

ferguson
Reuters
01.06.2010.
u 16:09

– Pila sam, znate, nisam bila sva svoja – kazala je bivša snaha britanske kraljice televizijskoj zvijezdi.

Vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson priznala je u emisiji "Oprah" da je bila pijana kad je novinaru koji se predstavio kao biznismen ponudila pristup svojem bivšem mužu za 500.000 funti.

Njezinu ponudu snimio je reporter News of the World, ali Sarah Ferguson nije prije toga pogledala snimku u kojoj je tobožnjem međunarodnom tajkunu rekla da će mu se ta investicija deseterostruko vratiti jer mu “ona može otvoriti sva vrata”. Sa snimkom ju je suočila Oprah.

News of the World tvrdi da se S. Ferguson našla s reporterom čak dva puta – prvo u New Yorku, a potom i u Londonu. Na tom drugom sastanku prihvatila je 40.000 dolara u gotovini očekujući da će potom uslijediti i 500.000 funti na račun. Tijekom razgovora S. Ferguson ispijala je butelju crnog vina vrijednu 138 dolara.

– Pila sam, znate, nisam bila sva svoja – kazala je bivša snaha britanske kraljice televizijskoj zvijezdi.

Vojvotkinja je nakon razvoda zadržala dobre odnose s princom Andrewom s kojim ima dvije odrasle kćeri, princeze Beatrice i Eugenie. Međutim, našla se u financijskim problemima. Prema njezinim tvrdnjama, razvodom je dogovoreno da će primati samo 15.000 funti u godini.

– Napustila sam kraljevsku obitelj radi slobode, ali sada sam u beznadnoj situaciji – požalila se svojedobno. Zarađivala je promicanjem dijeta, pisanjem knjiga za djecu te povremenim pojavljivanjem u popularnim TV emisijama o slavnima, seriji “Prijatelji” i slično. Prijatelji tvrde da joj novostečena popularnost odgovara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije