Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Vojni analitičar o nuklearnim prijetnjama: Ne možemo to isključiti. Rusiju ne treba stjerati u kut

Kad pogledate kako je došlo do rata, Putin je više puta upozoravao. Krim je bio očekivan, isto tako i ovaj napad. Kad napravite analizu, dosta toga se moglo predvidjeti", smatra.

Komentari 20

Avatar krkcro
krkcro
16:28 10.05.2022.

To sve treba rasturiti do kraja pa kaj bilo bilo

VL
Avatar Stargate
Stargate
15:54 10.05.2022.

Upravo to i treba, treba ih satjerati u kut da shvate da prijetiti nekome nuklearkama samo zato jer se ne žele na klasičan način biti okupirati. To nije normalno. Rusi ne razumiju da danas niti jedna normalna država ne želili biti vojno okupirana od Majke Rusije, a razloga za to ima na tisuće.....sami si si krivi.

VL
BU
Butterbur
17:04 10.05.2022.

Treba ih je vojno poraziti do kraja i stjerati ih nazad u tu njihovu rusku žabokrečinu. I onda samo gledati kako se dižu i iskoriste gužvu Dagestan, Tatarstan, Čečenija, Ingušetija i broj drugih republika da jednom zauvijek raskrste sa njima.

VL
DU
Deleted user
15:33 10.05.2022.

Ma gdje rastu ovi umovi? Rusiju ne treba stjerati u kut!!!! Ma dajte, trebalo joj je valjda pomoći da pobije sve Ukrajince i prisvoji Ukrajinu pa bi sve bilo u redu. Čovječe jadan si, zločincu nikad dosta zločina, ucjenjivaču nikad dosta ucjena, alkoholičaru nikad dosta alkohola, narkomanu nikad dosta droge, ... . Protiv ni jedne od pobrojanih pojava se ne bori (barem ne uspješno) popuštanjem.

VL
PR
prahrvat
15:36 10.05.2022.

Prijetnja nuk oružjem = prijetnja za bedake i trtice

VL
BI
billynik
00:17 11.05.2022.

Gdje nestadoše vijesti iz Ukrajine, što je sve danas Zelinski rekao a što njegovi ministri, koliko su danas pobili rusa i potopili ruskih brodova. Pa zar nema danas neka ruska majka koja špota sina jer ne želi ubijati ukrajinsku djecu?

VL
TA
tabula
16:47 10.05.2022.

Irak i Ukrajinu porediti je apsolutna besmislica. Ukrajina se može porediti s Kubom iz 1962, kada su Ameri zaprijetili ratom, a Rusi popustili, a cijeli svijet odahnuo. Ovaj put u sličnoj, ali obrnutoj situaciji Ameri, NATO i EU nisu popustili i sad imamo to što imamo, a ne daj bože atomaskog rata.

VL
OS
orsonov.svijet
19:17 11.05.2022.

Ovaj frajer ne razumije da s nasilnikom ne mozes drugacije, nego biti jos veci nasilnik. Trebalo ih je odmah poklopiti.

VL
GE
generaly
00:14 12.05.2022.

debilna ideja

VL
Avatar zong
zong
16:06 10.05.2022.

Koliko je meni poznato SAD je jedina zemlja na svijetu koja je koristila nuklearno nauružanje protiv ljudi, bacili su atomske na dva grada a još i danas ratuju sa streljivom od osiromašenog urana... i to full demokratski... Ali eto Putin je najgori jer neželi dozvoliti da mu Ameri parkiraju atomske u Ukrajini, na par sati od Moskve...

VL
DU
Deleted user
22:34 10.05.2022.

Mali ljudi su puni kompleksa,a Putin bu ravnao Ukrajinu cijelu godinu i nakraju bu spucal i nuklearnu -slabiju ali bude, jer kad vec nece uspijet u svojoj nakani onda iz očaja fašist ubija i uništava. Putin je pravi fašista !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.