Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vojković nelegalno gradi vikend-zdanje s tri objekta na Žumberku

Hrvoje Vojković
Boris Ščitar
Autori: jl/vlm, ir/vlm, irl/vlm
02.02.2010.
u 00:15

Sporni su objekti “trn u oku” mještanima još od početka gradnje, to više što je njegova parcela u Poljanici Okićkoj u žumberačkom parku prirode.

Prvi čovjek Croatije osiguranja Hrvoje Vojković nelegalno gradi vikend-zdanje koje će se sastojati od tri objekta u Poljanici Okićkoj na Žumberku jer nema potrebnu dokumentaciju, potvrdili su iz mjerodavnog ureda Zagrebačke županije.

– Prema našoj provjeri, za navedenu parcelu i česticu nikad nije izdana ni lokacijska dozvola, ni potvrda glavnog projekta, ni rješenje o uvjetima gradnje. Ured, naime, izdaje dozvole na temelju zahtjeva stranke, ali nikada nismo primili nikakav zahtjev za tu parcelu, pa stoga nismo ni izdali dozvolu – objasnila je Željka Abramović, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije.

Na pitanje zašto gradi bez nužnih dozvola, od Hrvoja Vojkovića nismo uspjeli dobiti odgovor, ali sporni su objekti “trn u oku” mještanima još od početka gradnje, to više što je njegova parcela u žumberačkom parku prirode.

Komentara 29

OB
-obrisani-
09:18 02.02.2010.

Tražio bi on i dobio dozvolu, nu, dozvola košta. Pa ako sam ja za moju obiteljsku dao 200 tisućica HRK (uključuje i projekte), a mogao sam za te novce kupiti gotovo sav materijal za rohbau izvedbu, što bi on to dao! Njegova hrpa novčanica u sefu ili računu ne smije se smanjivati niti neplanirano trošiti. A koliko života će živjeti. Potonule mu lađe...

MO
mojzagi
15:49 05.02.2010.

Dragi moji Hrvati , kad nebi bilo takovih, u Hrvatskoj bi bio paradiz, nebi bilo onih koji kopaju po kantama za smece , onih koji nisu u stanju svojoj djecici kupiti neku igrackicu,ali to je bezobzirno iskoristavanje polozaja- umjesto dada se doprinese drustvu, -iskoristi- i bas me briga za druge.

TO
Tomboy
04:10 02.02.2010.

Ovaj Vojković je mlađi brat Nadana Vidoševića,100%!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije