Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno oslobođen
Povratak na članak

Vojislav Blažević: Nisam jeo, htio sam umrijeti jer su rekli da sam ja bombaš

Vojislav Blažević oslobođen je optužbi za podmetanje bombi

Komentari 10

BU
budagigo
12:49 19.03.2015.

Ne vjerujem u njegovu nevinost.

VL
DU
Deleted user
12:42 19.03.2015.

Hrv pravosudje je sramota. Od kada je on uhicen niti ijedne vise eksplozije nije bilo. Zar to nije dovoljno uz ostale dokaze.

VL
US
USA
12:39 19.03.2015.

Postoji jednostavan nacin, iako nije zakonski procesno relevantan, ali policiji pomaze u kanaliziranju potrage, a to je poligrafsko vjestacenje. Ovu nebulozu od nepriznavanja tragova TNT-a u vozilu i pravdanje toga postojanjem istoga u npr. umjetnom gnojivu, ne bi ni komentirao. Uz to govori kako navodno nije isti auto vozio mjesecima vec suprugin, je smjesno, jer neznam tko bi vozio pored svoga, zenin automobil. Spominje da su se drugi vozili, cime implicira da je netko drugi donio tragove TNT-a. Prica nebuloze kako se eto prepao kad mu je policija rekla da ima videosnimku, jer se kao danas moze digitalno sve namontirati, sto je naravno neistina kod snimanja niske rezolucije u nocnim uvjetima (malo se previse gledaju filmovi, iako je montaza moguca ali ne za ovakve slucajeve). U svakom slucaju mutan slucaj, sa minimalno informacija, sve zbrda zdola, a je lik po meni sigurno kriv jer koliko vidim postoji vise nelogicnih elemenata koji rjetko kada budu plod slucajnosti. Uza sve to je i bivsi podoficir JNA koji je prosao barem osnovnu obuku u rukovanju eksplozivnim sredstvima.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
12:25 19.03.2015.

"Činjenica da su vještaci na suvozačevu sjedištu izolirali trag eksploziva ne znači da je Blažević u svom automobilu prevozio TNT, zaključila je sutkinja." Zanimljivo...

VL
DU
Deleted user
11:50 19.03.2015.

Oslobodili Voju, a sad slijedi odšteta za vrijeme provedeno u zatvoru, pretrpljene tjelesne i psihičke boli, izgubljenu dobit... Naravno i isprika zbog svega što je ''nedužni'' Voja pretrpio. Hrvatsko pravosuđe na djelu.

VL
CV
CENZURIRANO_VL
12:14 19.03.2015.

I tako, nitko nije kriv. Ovom našli tragove eksploziva u autu, snimljen je videomaterijalom i sutkinja Rađenović ga oslobodila. Ok, možda i nije on, no informacije su u ovom slučaju na kapaljku, sve nešto konspirativno, jer ponavljam - nitko nije kriv.

VL
MX
Mister X
10:32 20.03.2015.

Ne objektivni građani koji su tako pametni svjesni kako imamo jadne mentalno slabe kriminaliste i suce . Koji eto funkcioniraju ti si ako nisi onda je netko drugi. Jedno pitanje nikoga ne dira a gdje 16.000 Eura ? Drugo dalidali postoji jedan jedini normalni bilo kakav razlog zašto ga se ne bi osudilo ako je čovjek zaista kriv ?

VL
Avatar alien79
alien79
12:19 19.03.2015.

E sada, državnog odvjetnika koji je odlučio da je policija prikupila valjane dokaze tražiti da plati svu odštetu koju dobije gospon Voja i još mu dati otkaz. To će biti primjer ubuduće za ostale, pa neće olako bajbočiti bez čvrstih dokaza

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:48 19.03.2015.

Ma ljudi da li je to moguće da su hrvatski mediji od remetilca, na nepravdi za Boga pravednoga i narod vjerni, oslobodjenog od kaznene odgovornosti za višestruke terorističke činove, napravili žrtvenu medijsku zvijezdu. Gdje su stara dobra vremena Domovinskog rata kada su problemi sa dostupnim remetilcima rješavani po kratkom postupku, bez suvišnih formalnosti. Bilo je dovoljno da se baba samo "iskezi" da bi naš braniteljski heroj donio pravomoćnu presudu, koju je na mjestu i izvršio, a u skladu sa najboljom tradicijom vjernog naroda kada je ovaj bio strah i trepet u Europi (za koji su čak Huni i Mogoli bili jad i ćemer) i kada su čak i Nijemci zazivali Svevišnjeg molitvom: Bože sačuvaj me gladi, kuge i Hrvata! Dat će Dragi Bog da se, pod novim Vrhovnikom Mesijom Tomislavom (dičnim nasljednikom slavnog kralja imenjaka) provede dalja Oluja, radi humane asanacije Lijepe naše od hrvatskih remetitelja i ostataka istočnih remetilaca. Nevjerujućim Tomama treba poručiti da će njihov najslavniji imenjak, pored provedbe Bogu SKC i vjernom narodu ugodnih djela, osvjetlati i njihov obraz, zar ne?

VL
DU
Deleted user
11:43 19.03.2015.

Užasno. Tog policajca iz bolnice trebaš pozvat na informativni razgovor. U šumu kad se smrači.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.