Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snowden objavio
Povratak na članak

Vođu ISIL-a obučio je izraelski Mossad

Američke i britanske obavještajne službe u suradnji s izraelskim Mossadom radile su na stvaranju takozvane Islamske države Iraka i Levanta

Komentari 14

DI
dokazano.istinito
02:53 28.07.2014.

ovakve propagande samo zapad moze da smisli, zar izrael nema dosta neprijatelja i bez isisa, zar nije izrael taj koji cini zlocine i nepravde svuda....a sto se tice toga da su izrael i amerika destabilizirali ceo svijet i to je je tocno, mada ponekad su negdje i sprecavali zlocine, naprimjer balkan,, ali i tu nisu bas demokratski, jer i dalje oni drze svu kontrolu a ne domacini

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:31 27.07.2014.

Ha, ha, ha… otkrivamo toplu vodu, pa svi su ovi ratovi na Bliskom Istoku organizirani i poticani od Velike Britanije, SAD i Izraela. Kome to nije do sada jasno i vjerojatno je u stanju duboke kome.

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:41 27.07.2014.

Balfour declaration iz 1917 obecava finacijeru I svjetskog rata cionistickom bankaru Rothschildu osnivanje zidovske drzave na bliskom istoku u zamjenu za uvlacenje SAD u rat na strani Velike Britanije i Francuske koje su do tada gubile, sto je ovome odgovaralo jer inace od gubitnika ne bi nikad naplatio kredite koje im je dao (To su mu kasnije platili Njemci kojima su nametnuti ponizavajuci uvjeti). Cionisti su vec citavo stoljece ukljuceni u ratove, masakre, zbacivanje vlada, potpore diktatorima i slicne"aktivnosti" na Bliskom istoku i sire, tako da ova informacija nista ne zacudjuje, samo potvrdjuje pravilo.

VL
Avatar poklon1234
poklon1234
23:53 27.07.2014.

pa oni su ga i poslali iz Gvatanamo-a.... naravno, kada su razradili taktiku i dobro ga naoružali... samo otrgnuće se on sa lanca pa će ameri i saveznici letjeti u nebo... samo mi nije jasno kakvu mi korist imamo od tog društvanca?!

VL
MA
marengo1
01:46 28.07.2014.

Ovo sam prije dva tjedna napisao,onome erazmu fun-u cionistickog rezima...Niti jedan normalan musliman ne moze biti pristalica ovih bradatih manijaka. Ocito je samo da treba svijetu zgaditi sve muslimane ovoga svijeta kako bi se imao razlog porobiti iste pod opaskom da su prijetnja ove planete. Tad nastupa zastitnik Usa i zidovske firme. Treba iskoristiti posljednje zalihe crnog zlata. Arape ce ostaviti na miru tek kad ih isprazne i samo im pjesak ostave. Do tad nista sveto nije niti palestinska djeca,ni krscani,niti vjerski objekti,niti normalni ljudi. Tek u posljednje vrijeme primjetim sve podlosti,pokvarenosti i nezobrazluk zapadnih sila i cionista koji nas vode ravno u provaliju...

VL
BF
brkonja fra brkati
09:46 28.07.2014.

Malo pratite zbivanja pa će vam sve biti jasno.Cionisti ( Washington-Tel Aviv-London),obučili su ove teroriste prvenstveno protiv Assada,kao prve stepenice na putu.Padom Assada,Hezbollah bi ostao odsječen u Libanonu i bilo bi ga lakše uništiti zauvijek,kao protivnika sa kojim cionistička država teško izlazi na kraj.Kako su im trenutno šijti najveći neprijatelji i stoje na putu njihove dominacije na Bliskom Istoku,tako su teroriste iz ISIL-a preusmjerili na Irak jer je u Siriji Assad organizirao uspješnu obranu,a ima i Ruse iza leđa.Dakle,cionisti žele zakuhati vjerski rat između sunita i šijta te tako destabilizirati Siriju, Irak,Libanon i na kraju Iran.To je pakao kojeg su zakuhali ti bolesni luđaci.

VL
BF
brkonja fra brkati
09:50 28.07.2014.

Prije nekoliko dana je američki portal Infowars.com , kojeg je su američke obajveštajne agencije u nekoliko navrata gasile i podnijele brojne tužbe zbog "objave inofrmacija kojima se ugoražava nacionalna sigurnost Sjedinjenih Država", a kojeg uređuje poznati novinar kojeg vodi novinar Alex Jones, objavio snimku intervjua s bivšim zapovjednikom Al Qaede, koji tvrdi da je teroristička skupina ISIL dio plana "Clean Break" kojim ze želi "balkanizirati Bliski Istok". Nabil Na'eem, utemeljitelj "Islamske demokratske stranke džihada" i bivši visoki zapovjednik Al Qeide je za pan-arapsku televizijsku kuću Al-Maydeen sa sjedištem u Bejrutu izjavio "kako sve trenutne skupine povezane s Al Qaedom, uključujući i ISIl, rade za CIA-u". "Ono što želim reći je da se napori svih islamskih zemalja, sunitskih i šiitskih, moraju usredotočiti u zajedničkom iskorjenjivanju tih skupina, jer su te skupine kandže kolonijalizma u regiji", rekao je Na'eem.

VL
BF
brkonja fra brkati
09:51 28.07.2014.

Rat protiv terorizma ili Teror protiv svih nas !!

VL
MU
mudrilopov
13:08 28.07.2014.

Strategija kaosa je svuda ista od Bliskog Istoka, preko Afrike, Latinske Amerike pa sve do Ukrajine, i tajne sluzbe koje stoje iza toga su uvijek iste (CIA, Mossad i MI-6, te ponekad Francuzi). Ta ekipa stvara teroriste, obucava ih ii financira s ciljem rusenja "neposlusnih vlada", a kasnije ako ovi obave funkciju se navodno bori protiv tih istih svojih kreacija kako bi okupirali doticne drzave s ciljem kradje prirodnih resursa. Nema ovdje nista novo, to vise i vrapci na grani znaju.

VL
SK
sladja_kava
10:15 28.07.2014.

sad kad ih skupe zajedno a dobro se izmedju sebe pomlate ...onda im bude lakse da ih zbombardiraju jer su na okupu ...strategija im je super .....

VL
NE
neboiznadzagreba
13:50 28.07.2014.

Američke i britanske obavještajne službe u suradnji s izraelskim Mossadom obučavajući ovog tipa radile su protiv svojih naroda,protiv židovskog naroda i protiv svih muslimana ; ostaje nam samo da se zapitamo za koga su onda radile ove službe .

VL
Avatar abcd
abcd
13:26 28.07.2014.

Ako nista drugo, isil se moze pohvaliti da ima najboljeg profesora za teroristicke aktivnosti -izrael.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
12:43 28.07.2014.

Hrvatsko novinarstvo... vijesti rekla-kazala bez dokaza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.