Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠILJATELJ NEPOZNAT
Povratak na članak

Vodstvo Liječničke komore prijavilo prijetnje smrću

Čelnike Komore naziva se 'bandom zločinaca', koji 'zaslužuju metak', a u privitku je tekst o nezadovoljstvu višom članarinom

Komentari 2

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
07:35 22.12.2016.

Ljevicari, sta vas je sram reci da ste komunisti? Vidi dzavla sad vam se netko prijeti smrcu. vjeruj te niste vrijedni jednog metka.

VL
OD
odisej22
05:39 22.12.2016.

Sad ćete vi doktori vidjeti komentare gradjana a evo ih već. Ovaj narod,nikad zadovoljan,ima najpristupačnije zdravstvo na svijetu a priheti mu samo pad i to najčešće odnosom gradjana prema njemu. Doktori odlaze polako. A vama gradjani Hrvatske želim samo zapadnoeuropskoo zdravstvo gdje nećete moći samo zbog toga što vam se ćefne tražiti skupe pretrage jer naprosto to imate pravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.