Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas u zadnji čas

Vodonosac Hrvatske ratne mornarice razvozi vodu na otoke

zvonimir vrančić
Filip Brala/PIXSELL
02.08.2012.
u 12:34

Ministarstvo regionalnog razvoja najavilo je da će iz državnog proračuna osigurati dodatna sredstva za vodu jer je su planirana potrošena do kraja srpnja.

Kao što je i najavljeno, vodonosac Hrvatske ratne mornarice sljedeća dva mjeseca opskrbljivat će zadarske otoke pitkom vodom, rekao je na sjednici Gradskog vijeća Zvonimir Vrančić, gradonačelnik Zadra. Osim toga, Ministarstvo regionalnog razvoja najavilo je da će iz državnog proračuna osigurati dodatna sredstva za vodu jer je su planirana potrošena do kraja srpnja.

– Vodonosac HRM-a krenuo je prema Ižu i ja sam zahvalan admiralu Anti Urliću koji je naš prijedlog odmah prihvatio, a ministar obrane Ante Kotromanović dao suglasnost – kazao je Vrančić i dodao da je vodoopskrba otoka riješena do kraja sezone. Denis Barić, predsjednik Otočnog sabora, koji je na problem s vodom upozorio još prije tri mjeseca, zadovoljan je što se našlo barem privremeno rješenje za žedne otočane, ali naglašava da tome ne treba stati jer će se slična priča ponoviti već sljedećeg proljeća.

Komentara 1

JA
james49
12:42 02.08.2012.

Mogli bi umjesto vodonosaca zbog kojih voda košta ko Sv.petra kajgana, na otocima sagraditi desalinatore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije