Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PREVRUĆE MI JE'

Voditeljica pokušava najaviti vrijeme, ali ne može se prestati smijati

voditeljica
Foto: Screenshot YouTube
1/2
28.01.2017.
u 15:36

Voditeljici Kaitlin Cody dogodilo se ono čega se boji većina voditelja, nije se mogla prestati smijati dok je program na televiziji išao uživo

Voditeljica Kaitlin Cody doživjela je ono čega se boji većina voditelja, da neće moći ostati ozbiljni tijekom programa. Kaitlin, naime, nije mogla najaviti vremensku prognozu jer se nije mogla prestati smijati.

U programu uživo na televiziji WCCB njezini kolege su prije vremenske prognoze prikazali samo najavu reklame za Superbowl u kojoj glumi poznati glumac Adam Driver što je voditeljicu oduševilo jer je njegova velika obožavateljica.

– Mislim da je Adam jedna od najsmješnijih osoba na svijetu, iako mislim da trebate gledati show Girls da bi to razumjeli. Urnebesan je... Malo sliči na mog brata pa ga možda zbog toga toliko odobravam – rekla je voditeljica što je nasmijalo druge voditelje.

Kada je izašla najaviti vremensku prognozu nije se mogla prestati smijati.

– Znojim se, prevruće mi je – rekla je voditeljica i izašla iz programa a da nije rekla kakvo će vrijeme biti.

>> Argentinska glumica u 64. godini skinula se gola i tvrdi da je sve na njoj prirodno 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije