Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nebojša Buđanovac iz Varaždina
Povratak na članak

Voditelj Tima za krizna stanja: Stotinu ljudi razgovorom odvratio od najcrnjih misli

Rođen je 1973. u Varaždinu, no prvih 15 godina živio je u Lepoglavi, gdje mu je otac bio direktor Kazneno-popravnog doma Lepoglava, a majka odgajateljica koja je također radila u toj ustanovi.

Komentari 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:02 03.11.2019.

Sad će se javiti pro life aktivisti i napasti čovjeka da utječe na volju pojedinca. To je njihovo tijelo, mogu raditi što hoće. Pa će se javiti pravobraniteljica za ravnopravnost spolova kako je to maltretiranje i da se ne smije približavati pojedincima. Jer je to kao ljudsko pravo. Ovo je do sad bila ironija. Uočiti sličnost s moliteljima koji spašavaju nerođene. Tamo je spasiti ljudski život zločin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.