Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ulici

Voditelj nije očekivao što će mu se dogoditi tijekom javljanja uživo

Pokušala ga poljubiti tijekom javljanja uživo
Foto: Youtube
1/2
01.07.2014.
u 15:50

Žena je iskoristila priliku i izvodila 'performans' ispred kamere, a onda je učinila nešto što reporter nije očekivao...

Dok je reporter televizijske postaje PIX11 Mario Diaz izvještavao uživo s Manhattana u kadar mu je uletjela slučajna prolaznica s ulice. Žena je iskoristila priliku i izvodila "performans" ispred kamere, nakon čega je samo odšetala iz kadra, a onda se vratila i pokušala poljubiti Diaza.

On se brzo snašao i odgurnuo je rukom nakon čega je otišla.

Kasnije se ispostavilo da je slučajna prolaznica bila pjevačica Erykah Badu koja mu se putem Twittera ispričala, piše Gothamist.com.

Pogledajte kako je to izgledalo!

>> Neugodan gaf BBC-ja u vremenskoj prognozi za Glastonbury

>> Voditeljica nije očekivala što će se dogoditi tijekom vremenske prognoze uživo

>> Natjecatelj kviza zgrozio publiku šokantnim priznanjem

Komentara 1

DU
Deleted user
12:36 03.07.2014.

Imao je sreće što to nije bila Monika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije