Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POPIS

Vodič za neradnu nedjelju: Pogledajte kamo možete danas u nabavu

Zagreb: Trgovina  na Aveniji Marina Držića jedna je od rijetkih  koja danas radi
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
03.03.2024.
u 08:06

Dosta trgovina otvorit će svoja vrata prve nedjelje u ožujku, no, s druge strane, trgovački centri uglavnom će biti zatvoreni.

Novim Zakonom o trgovini reguliran je rad nedjeljama. Zbog toga trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce. Neki su odlučili kako neće raditi ni jednu nedjelju u ožujku, dok će drugi, primjerice, svoja vrata držati otvorenima prve nedjelje u ožujku. U nastavku možete provjeriti koje će trgovine i šoping-centri raditi 3. ožujka.

Danas su zatvorene sve poslovnice Kauflanda, no kupnju ćete moći obaviti u drugim trgovinama diljem Hrvatske. Primjerice, prve nedjelje u ožujku radi 50-ak Konzumovih trgovina, od čega 20-ak samo u Zagrebu. Detaljno radno vrijeme Konzumovih poslovnica možete provjeriti ovdje. Po namirnice možete i u Studenac, budući da će čak njihove 132 poslovnice raditi ove nedjelje. Ovdje možete provjeriti koje su trgovine Studenca otvorene. Prve nedjelje u ožujku radit će 20 Sparovih trgovina diljem zemlje. Njih 13 radit će u Zagrebu, a dvije u Velikoj Gorici.

Jedina veća trgovina, Interspar, radit će u Rakarskoj 13 u Velikoj Gorici. Koje još Intersparove poslovnice rade u nedjelju, možete provjeriti ovdje. Što se tiče Plodina, 3. ožujka radit će samo dvije njihove trgovine. Do 22 sata bit će otvorene Plodine na adresama Osječka 50 u Rijeci i Velimira Škorpika 11 u Zagrebu. Također, radit će tek nekoliko Lidlovih poslovnica, pritom nijedna u Zagrebu. O kojim je trgovinama riječ, možete provjeriti ovdje.

Što se tiče šoping-centara, većina njih ove nedjelje neće raditi. Svoja vrata prve nedjelje u ožujku tako zatvaraju zagrebački City Center one East i West, kao i splitski City Center one. Trgovine u Arena centru neće raditi cijelog ožujka, dok će Avenue Mall svoja vrata, što se tiče nedjelja, otvoriti tek 11. ožujka. Također, sve nedjelje u ožujku su u Tower Centeru Rijeka neradne, a ove nedjelje neće raditi ni riječki ZTC. 

VEZANI ČLANCI:

Prve nedjelje u ožujku zatvoreni su, redom, i šoping-centri Supernova, Mall Osijek i Portanova, Mall of Split, IKEA i STOP SHOP. Ako planirate posjet jednoj od drogerija, možete provjeriti i njihovo radno vrijeme. Naime, poslovnice Müllera možete pretražiti OVDJE, DM-a na ovom POPISU, a Bipe na LINKU

VIDEO Kaos u jednom od rijetkih centara koji danas radi: Stotinjak auti stoji u koloni, trgovine su prepune

Komentara 4

BP
Besposlen pop
08:54 03.03.2024.

Ovaj popis otvorenih trgovina je vodič i podrška za (nemali!) retardirani dio nacije koji danas mora u kupovinu. Pazi, on-a mora danas u Bipu 😱😢

KP
Karlovacko pivo
09:26 03.03.2024.

Možemo zamisliti koliko će ljudi umrijeti danas od gladi

BU
burza
10:57 02.03.2024.

Zasto uopšte pisete te vodice ko nijesposoban kupiti u tjednu nek bude gladan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije