Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vode iz lokalnog potoka prodrle u crkvu u Vidovcima

poplava
Foto: Tihomir Ivčetić/PIXSELL
1/2
20.02.2010.
u 14:55

Voda je ubrzo počela prodirati i u samu crkvu a zaprijetila je i okolnim kućama no, u Hrvatskim vidama su brzo reagirali i poslali bager koji je produbio kanal kako bi voda otekla.

VIDOVCI - Obilana kiša, koja cijeli dan pada u Požeštini, prouzrokovala je naglo topljenje snijega i porast vode u vodotocima pa je u Centar 112 stiglo je više poziva građana kojima se voda prelijevala u dvorišta iz potoka ili kanalizacije.

Radnici Hrvatskih voda u ranim poslijepodnevnim satima su intervenirali u požeškoj Frankopanskoj ulici gdje je drveni panj začepio Suhi potok, te u Osječkoj ulici gdje je probleme pravio zatrpani kanal jednog bivšeg gradilišta.

Najdramatičnije je bilo u prigradskom naselju Vidovci gdje se izlio lokalni potok Pakao i poplavio prostor oko nove crkve. Voda je ubrzo počela prodirati i u samu crkvu a zaprijetila je i okolnim kućama no, u Hrvatskim vodama su brzo reagirali i poslali bager koji je produbio kanal kako bi voda otekla.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CI
CistaProvo
19:50 20.02.2010.

Bravo uredništvo, nakon mjeseci i mjeseci u kojima niti jedna vijest iz Požege ne zaslužuje biti objavljena na webu (jer su to naravno stanovnici drugog reda i baš nas sve briga za ta područja - samo je Zagreb vrijedan objave), sad odlučujemo da će ovo biti objavljeno. Vijest je inače toliko zanimljiva da ne znam kako ću spavati. A Vesna Milković može zapamtiti kad je bila objavljena njena vjestica, jer joj se ovo sigurno vrlo dugo neće opet ponoviti. Živjela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije