Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamućeni izvori

Voda u Novoj Gradiški ponovno nije za piće

voda
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.09.2014.
u 11:01

Na zahvatima je došlo do zamućenja vode koja se do daljega ne može koristiti za piće

Stanovnici Nove Gradiške i okolice danas su ponovno ostali bez pitke vode. Zbog velike količine padalina proteklih dana te naglog podizanja vodostaja Šumetlice i akumulacije Bačica, na zahvatima je došlo do zamućenja vode koja se do daljega ne može koristiti za piće.

Iz komunalnog poduzeća Slavča javili su kako će o tijeku uzorkovanja i promjenama u kvaliteti vode na vrijeme obavijestiti građane.

- Sve raspoložive ekipe su na terenu. Od jutra se čiste zahvati vode tamo gdje je to moguće zbog jako visokog vodostaja Šumetlice. Ulažu se maksimalni napori kako bi se što prije osigurala pitka voda - poručili su iz Slavče.

Stanovnici zapadnog dijela Brodsko-posavske županije cijelog su kolovoza muku mučili s nedostatkom pitke vode, jer su uslijed obilnih kiša bujični vodotoci zamutili izvore iz kojih se crpi voda. Sada se ponavlja ista priča.

>> Ljudi u očaju – već 10 dana žive u smradu i bez pitke vode

Komentara 1

KR
krumember
21:18 13.09.2014.

Žalosno,no s druge strane imaju vrhunsko pivo koje se pravi u selu Sičice a ne Karlovačko,Osječko Itd.koja prave od palente.tj.kukuruzne krupice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije