Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TKO NAM MOŽE TVRDITI DA JE SVE U REDU'
Povratak na članak

Slavonci u tijelu imaju 60 puta više arsena od dopuštenog

To nije problem samo Komletinaca. Slavonci u tijelu imaju 60 puta više arsena od dopuštenog, tvrdi stručnjak za ekologiju Darko Znaor

Komentari 7

MA
Majur
13:07 20.03.2017.

Vrlo jednostavno,svim odgovornima za ovo stanje odnijeti dvije čaše vode...neka pred TV kamerama popiju jednu čašu oni,a drugu nek daju svojoj djeci kako su i tuđa djeca pila.....pa da vidimo odgovore.

VL
ZA
ZAGORECTENEJ
13:43 20.03.2017.

Znaci Arsen Dedic je harao slavonijom?

VL
HO
homofob
18:24 20.03.2017.

Neznanje je lose ali daleko losije pa cak opasno je malo znanja! Vrlo neodgovorno je objavljivati ovakove clanke a da se prije toga propusti dobiti potrebne informacije of mjerodavnih osoba. Arsenik je u ljudskoj okolini of pocetka ljudske vrste - on je normalna tvar prirodne okoline pa da bude poguban netko se mora jako potruditi koncentrirajuci ga do stetnih granica! Ovaj neodgovorni novinar bi morao tisucu put napisati: "Necu vise pisati i objavljivati o cemu sam ignorant a sta moze siriti paniku i dezinformacije! O cemu sam ignoramus cu se najprije informirati kod onih koji o temi zaista znaju pa cu onda ipak odustati pisati o temi za dobrobit javnosti!"

VL
Avatar Papatest
Papatest
21:13 20.03.2017.

Znaci vec su mrtvi samo to jos na znaju

VL
ST
Stipan
13:09 20.03.2017.

Imaju oni i puno otrova u sebi!

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:21 20.03.2017.

ne kužim čemu sad dizanje tenzija, širenje panike, jer zbilja nema potrebe za ovime. ajd, predizborno je vrijeme, shvaćam ja to sve, al ipak, ostaje gorak okus. ne od arsena. što uopće znate o arsenu? najednom je to nešto najopasnijenije s čime ste se sreli u životu, a ima ga u svakoj vodi, posebno u slavoniji! eto, prije koju godinu ste se hvalili kako imate baku od sto i kusur godina, iz vinkovaca. sigurno je pila janu iz flaše, ne... do jučer vam nije škodila, danas ni na posao ne možete radi 'bolesti'. arsena, baš. da, ima ga u vodi, uvijek ga je bilo. pa što? ionak slavonci pričaju da ne piju vodu, već fino vino! a ove dječje fore sa čašama, tko će popiti čašu vode, su smiješne. ja recimo budem popio čašu vode iz bilo kojeg izvora, 'česme'. jer znam da mi od te jedne čaše ne bude ništa, ako je voda u njoj barem prozirna. ali vi tu izvodite cirkus. pročišćavanje vode treba platiti, to shvatite već jednom svi. postoji tehnologija, nije to neka novina, iz japana i okolice! uklanjanje arsena iz vode nije teško. eto prilike za eu fondove i lokalne političare. a vi vodu i dalje pijte. nije problem vode u slavoniji arsen, već to što je mutna, što su stare cijevi, što se u vodoopskrbu nije ulagalo kad je bilo novca, u vrijeme juge. da ste onda vi bogati slavonci dali paru za dostojan vodovod, ne bi sad tu se plakali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.