Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMAŠENI STOLJETNI REKORDI
Povratak na članak

Mještani poplavljenih područja zatečeni: 'Od kada naši najstariji ljudi pamte, takvo što se nije dogodilo'

Stoljetni rekordi vodostaja rijeka koje su ovih dana poplavile mnoge gradove i sela su premašeni. Srušeni su i rekordi u duljini kišnih dana i u dnevnim količinama oborina

Komentari 2

KL
Klipan
06:50 21.05.2023.

A da vlada konacno izgradi nasipe u podrucjima koja cesto budu poplavljena? Samo za onu ukradenu milijardu, tada jos kuna, iz plinare, mogli su sva poplavljena podrucja okruziti visokim obrambenim nasipima! To bi se odavno i dogodilo, da smo neka od zapadnih europskih demokracija, ali nismo, mislim da nikada i necemo biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.