Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne priznaje minsk
Povratak na članak

Vođa Desnog sektora u Ukrajini odbacio mirovni dogovor

Kazao je da njegov radikalni pokret odbacuje mirovni dogovor iz Minska te kako će njegove paravojne postrojbe u istočnoj Ukrajini nastaviti "aktivnu borbu" prema njihovim planovima.

Komentari 27

PL
plotto
22:12 13.02.2015.

Valjda je jasno da će Rusi biti krivi za kršenje primirja.Kao i za rušenje malezijskog Boeinga.Psihopati sa Wall Streeta imaju puno aduta da miniraju dogovor iz Minska.Yarosh i Desni Sektor su samo jedan od njih.

VL
AM
amky1
23:10 13.02.2015.

Misli da pomaže svom narodu kojem će se ovo prelomiti preko leđa. Rusi su prejaki da ratujete s njima na njihovoj granici. Nažalost, to je vaša realnost.

VL
Avatar Navrdeda
Navrdeda
23:31 13.02.2015.

Dok je Putin potpisivao sporazum o primirju, Britanija isporučila Ukrajini 20 oklopnih borbenih vozila, u pripremi još 55!

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:22 13.02.2015.

To je jako dobro, samo potvrdjuje tvrdnje da Ukrajinsko vodstvo nema kontrolu nad paravojnim formacijama koje napadaju Donbas. Vise se ne moze govoriti o Ukrajinskoj vojsci jer tase raspala nego o paravojnim privatnim milicijama koje rade sto ih je volja. Ukrajina kao drzava ide u ropotarnicu povijesti i raspasti ce se na nekoliko minidrzava u dugackom gradjanskom ratu.

VL
VI
virgosinemacula
22:20 13.02.2015.

Ovi sto se oblace u crno su svi isti. Nacisti, fasisti, ustase i islamski teroristi. Njima je jedini cilj zaviti u crno narode, to je valjda sve ista sekturina.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
23:19 13.02.2015.

Nekad su sotonisti, inace najbrze rastuca "religija" u USA.Inc placali $80 po paru ljudskih usiju iz Vijetnama! Rat nije samo otimacina i pljacka sto je cist primjer Ukrajina, rat je i religijski ritual prinosenja humanih zrtava ali i to ljudimaa nije jasno. Jos ako su te zrtve kriscani a posebno pravoslavni i cisti Biblijini vijernici i pratioci, to bolje. Razlog za to je sto pravoslavna crva i cisti Biblijini vijernici i pratioci, drze tradiciju ne mjenjaju Bozije Zapovijedi, jedino Isus oprasta grijehe...itd tema za sebe. Brezinski u svojoj knjigi dotice tu temu i temu Novog Svjetskog Poredka i istice da je pravoslavlje i cisti Biblijini kriscani su jos jedini protivnici Novog Svjetskog Poredka. Zatim imate "Blood-accusation" vec stoljecima gdje zido... prinose humane zrtve Kriscanske djece, posebno za Passover. "The origin of the blood accusation has not yet been discovered. The annals of Erfurt state that the Jews used waxed sacks ("in saccis cera linitis") for collecting the blood of the children killed at Fulda in Dec., 1235. According to the Marbach annals (also contemporaneous with the event) the Jews confessed that they wished to utilize the blood for remedial purposes. " Ponovo siroka tema ali zato je stvoren "New Age" pokret. Zato se kriscanskoj djeci / mladosti prodaje joga kao vjezbe - sto nema nikakve veze. Joga je religija - i jedino religija - gdje svaka pozija je u stvari moljenje jednom od 200 Hindu bogova. Samo navodim primjere da ukazem na sotonine radnje koje dolaze iz USA.Inc.

VL
SK
sladja_kava
22:26 13.02.2015.

ovaj gospon dimitri jaros dali je madzar ili poljak ili mjesanac rusa i madzara i izrastao kao adolf od austrisog cigana i zidovke u pravog cistokrvnog bjelca arjevske krvi ...koju je psihopata zelio imati tako i ovaj jadnik !

VL
RA
ranko75
07:47 14.02.2015.

On je oduvijek imao previse mozga vidi se pa i sada. Morace neko da mu pusti mozak iz lubanje da ne pati od viska.

VL
Avatar PrincipGavrilo
PrincipGavrilo
08:41 14.02.2015.

Nema mira u Ukrajini sve dok Ameri guraju vojnu opciju,a fasisti iz Desnog sektora su njihovo cedo.Mora za njih neko obaviti prljavi posao.Naravno,po ceni tudjih zivota.

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
09:07 14.02.2015.

I kaj sad ? Frau Merkel je umorna i jedva stoji na nogama, napravila je 25000 km, a gospon Jaroš veli, njet. Ne razumijem tu priču o primirju, ako će pucati desni sektor, pucati će i lijevi. Onda su sva ta kilometraža i potpisi u stvari ništ, lovci na klikove. Mislim da će neki ozbiljni pregovori o miru u Ukrajini doći za jedno 3-4 godine, do tada, sve je to loko vožnja i putni nalozi.

VL
VE
Vercingetorix
00:34 14.02.2015.

Uvijek se nadje neki Dobroslav Paraga

VL
DU
Deleted user
05:57 14.02.2015.

tako su govorili Mladic,i Karadzic u Bosni,pa dobili po cipkici,u Ukrajini ce biti isto tako,onako kako amerika i rusija dogovore.......

VL
CR
CrniP
08:23 14.02.2015.

Dakle naši plaćenici (koji po MVP RH)su dio regularne vojske Ukrajine) nastavljaju ili ne sa poslom? Ha VL?

VL
VE
Vercingetorix
00:32 14.02.2015.

Uvij

VL
DU
Deleted user
23:24 13.02.2015.

ako ima ko ce da polozi zivot, neka ga. Ako pobjede neka im, ako izgube nece se kajati sto nisu pokusali.

VL
Avatar navijač
navijač
22:26 13.02.2015.

Samo onaj tko stvarno vjeruje da su se Rusi na okupiranim područjima spontano organizirali , može vjerovati i u ovo i sva sljedeća primirja i dogovore.Ovo je pripremano jako dugo i neće se odustati lako.Čista repriza srpske pobune u Hrvatskoj koja traje i danas samo na perfidniji način a kad padne i plan s.a.n.u. 2 , pisat će se i treći.Nezavaravajmo se!

VL
BA
bakulušić
22:21 13.02.2015.

Sigurno traži pola Ukrajine kao što su Srbi dobili pola Bosne i Hercegovine a ima ih 30 % ukupnog broja stanovnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.