Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI "BLAGDAN"

Vlč. Jurčević 1. srpnja nazvao danom žalosti

'12.10.2010., Kastav - Kastavski zupnik Franjo Jurcevic sokirao je hrvatsku javnost u blogu o nedjeljnim neredima na beogradskim ulicama u kojem cestita Beogradjanima za stav protiv Gay Pridea. Photo:
'Hajrudin Merdanovic/24sata'
07.07.2013.
u 18:12

"Kao što je Hrvatska prodana euromasonima, tako naši izdajnici daju i Hrvatske ceste", napisao je na svom blogu Jurčević.

Kontroverznog kastavskog župnika Franju Jurčevića ozbiljno je zabrinuo ulazak Hrvatske u EU, zbog čega je u katoličkom kalendaru kastavske župe sv. Jelene Križarice za 2013. među državne i vjerske blagdane uvrstio i \"1. srpnja – Tužni dan za Hrvatsku\", a hrvatsku je zastavu 30. lipnja spustio na pola koplja.

I proslavu ulaska u EU vlč. Jurčević je nazvao pogrebnom povorkom onih koji samostalnu i neovisnu Hrvatsku nisu željeli ni voljeli. Hrvatske pregovarače naziva izdajnicima koji \"su plazili pred euromasonima\".

Zaziva Jurčević i propast EU kao \"kule babilonske\", u čemu jedino vidi spas za Hrvatsku. \"Nakon što su neokomunisti prodali Hrvatsku u EU-ropstvo, odmah su na površinu isplivale dvije stvari – kao što je Hrvatska prodana i predana euromasonima, logično je da se onda rasprodaje i sve što je Hrvatska imala.

Tako naši izdajnici daju Hrvatske ceste\", napisao je prije koji dan na svom blogu župnik Jurčević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije