Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAŠ U KLOŠTAR IVANIĆU

Vlasnik zemljišta na kojem su pronađene kosti: 'Ostala je lubanja, drugo su pojele divlje svinje'

Kloštar Ivani?: Mladi? oštrim predmetom ubio 19-godišnjaka
Luka Stanzl/PIXSELL
25.03.2024.
u 21:29

Uz kosti su pronađene i dvije boce, te neotvorena konzerva sardina, a neslužbeno policija zasad ne sumnja da se radi o kaznenom djelu

Stravično otkriće zabilježeno je jučer na području Kloštar Ivanića kada su radnici u jutarnjim satima tijekom raskrčivanja zemljišta pronašli ostatke ljudskog kostura. Iako zasad nije potvrđeno o kome se radi niti kako su kosti završile na tom zemljištu, vlasnik Josip Tučkorić kazao je za Dnevnik Nove TV kako pretpostavljaju o kome se radi pa i ispričao što ih je zateklo.

- Ah, loše, ostala je lubanja, ostalo tih par kosti, to su svinje divlje pojele, ništa, jadno. To je već sigurno par mjeseci od kako je čovjek umro. Ja sam ga prepoznao po robi, kako je nosio neku jaknu, čizme, onda sam nazvao policiju - objasnio je. 

- Čini mi se da se zvao Ivo, ali sad, nitko od nas koji tu na pašniku jesmo, koji imamo blago, nije on bio pričljiv puno, dok si ga nešto pitao odgovorio bi. Uvijek je govorio da čuva ovce kod nekoga i onda kad je dobio plaću, uvijek smo ga među konjima našli, volio je valjda konje, tu je i spavao i preko čitave godine i vjerojatno dok je dobio te novce, a kad si je potrošio plaću onda je otišao - ispričao je Josip.

Procjenjuju da je muškarac imao oko 60 godina, a pratilo ga je i da je sklon alkoholu. Uz kosti su pronađene i dvije boce, te neotvorena konzerva sardina, a neslužbeno policija zasad ne sumnja da se radi o kaznenom djelu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Stotine mještana stiglo na sprovod: Održan ispraćaj majke (32) koja je poginula u teškoj nesreći


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije