Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fažana

Vlasnik zatečen, postavili trafostanicu ispred njegova ugostiteljskog objekta

Fažana
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
15.01.2014.
u 15:16

- Prvo što gosti vide je upravo trafostanica, nagrđuje sveukupni dojam i izgled našeg objekata – kaže nam Nikola Vučić.

Trud Nikole Vučića, vlasnika tvrtke Vučko d.o.o čini se uzaludim. Dok on godinama, zajedno s obitelji, po povratku iz Nizozemske, predano radi i gradi reputaciju iznimno profesionalnog, ugodnog, sigurnog ugostiteljsko-apartmanskog objekta Vučko, koji privlači brojne goste, neobjašnjiv potez Elektroistre u svega nekoliko dana sve dovodi u pitanje.

Naime, pred Vučićevom pizzerijom "La Luna" i na prilazu njegova drugog ugostiteljskog objekta "Villa Croatia", točnije ispod balkona, na svega metar od dječjeg igrališta prije nekoliko dana postavljena je trafostanica.

- Prvo što gosti vide je upravo trafostanica, nagrđuje sveukupni dojam i izgled našeg objekata – kaže nam Nikola Vučić.

Istina, trafostanica je postavljena na površini u vlasništvu države, no budući se radi o ukupno raspoloživih 550 četvornih metara, neobično je i teško objašnjivo da se odabire lokacija tik uz Vučićeve objekte.

 - Vlasnik sam parcele koja graniči na metar s tom površinom. Nitko me nije obavijestio niti kontaktirao o točnoj lokaciji planirane trafostanice, pa sam tako zakinut i za pravovremenu reakciju i mogućnost prigovora o premještanju trafostanice za desetak metara sjeveroistočno od sadašnje lokacije – objašnjava Vučić, koji se, zatečen tom brzom "intervencijom" u prostoru, odlučio obratiti svim
nadležnima, među njima i Ministarstvu turizma te Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja i pričekati njihovu reakciju. Nada se da neće izostati.

Komentara 4

Avatar tecnomafia
tecnomafia
16:24 15.01.2014.

Mora da gospodin Nikola Vučić nije član parazitske stranke Ids-a.

UN
unbekant
16:43 15.01.2014.

E Vucko,pa zar ni je bolje bilo da si novce ulozijo u Nizozemske banke,i iso u turuizam po bjelom svjetu,a ne gradijo doma,pa zar ti nikako ne svacs da nisi dobro doso doma kao povratnik,jer eto nekom si mocniku sta na rep,a dobro znas sta se desava,kad tako nekog cobana nagazis,jednostavno si nemocan,nego pod hitno to prodaj,pa nazad Nizozemska………

Avatar tajar
tajar
20:32 15.01.2014.

Baš je trafo taman "ispod balkona"! Vrlo precizno izvješće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije