Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija pokraj Novske
Povratak na članak

Vlasnik kamiona: To je neobjašnjivo. Otkazivanje kočnica? Sve je moguće...

Na pitanje je li mu vozač spominjao otkazivanje kočnica i zaglavljeni tempomat, kako se to navodi u medijima, odgovorio je da je sve moguće. Kazao je i da je I. F. iskusan vozač.

Komentari 21

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
15:03 07.06.2019.

Tesko je nakon takve tragedije ista pametno reci. Jedino da bi svi trebali obracati vise paznje na tehnicko stanje i manje stediti kada je sigurnost u pitanju, narocito sigurnost i zdravlje drugih. Vec kada pomisli na onaj truli most u Zagrebu gdje su djeca mogla propasti, sada ovo ali i kada roditelji za vrjeme trudnoce ili uz djecu puse tako da im i djeca kasnije snose zdravstvene posljedice. Ali uvjek dodje ono nase "ma nece", "ma ne brini"... Sve je to rezultat istoga aljkavog mentaliteta.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:20 07.06.2019.

To su curice iz mog sela, nisam ih poznavao, jer sam otisao iz sela prije nego su se rodile. Znam im roditelje jako dobro. Placem i ne mogu ni zamisliti njihovi bol. Prestrasno.

VL
KR
kristijan44
15:04 07.06.2019.

Nalazi vjestaka ce dokazati istinu. Ne treba odmah covjeka osuđivati.

VL
HO
horton
15:01 07.06.2019.

Jako čudna priča, pogotovo ako se na Google Mapsu pogleda i po zgradi prepozna benzinska (kod Novske, smjer zapad). Ne znam što bi mogla biti alternativa ovoj priči koju je ispričao jer mi nešto drugo nema baš smisla, ali su mi nejasne odluke izbora rute kojom je došao ako mu ne radi tempomat i kočnice. (Doduše, mogu smisliti i izgovore, ali ne želim davati ideje vozaču ako čita). U članku se ne vodi, zanima me i što kažu svjedoci - je li trubio ili ne.

VL
SQ
squalus
14:58 07.06.2019.

Strašno, strašno. :( Mogu nekako razumjeti otkazivanje kočnica (iako bi valjda kočio prije silaska s autoceste), ali ako tempomat ne možeš isključiti, onda nikako ne silaziš s autoceste na benzinsku postaju/odmorište.

VL
CA
caddy01
15:22 07.06.2019.

Nije dobro,ali ako nije mogao stati trebao je gledati travnatu površinu,ograde itd. gdje nema ljudi,tako bar rade piloti ,ako avion pada,katapultira se na nenaseljeno područje recimo .Razumijem odvija se sve nabrzaka i čovjek se ne snađe!

VL
DU
Deleted user
16:25 07.06.2019.

Navodno je vozac rekao da je skreno i da nije bilo nikakvih problema dok nije htjeo stati na pumpi da natoci gorivo i da su onda koncince otkazale...sad ne znam razmak izmedju pumpe i busa al on je vec u tom trenutku trebao biti na maloj brzini ako je ovo tocno sto je kao navodno rekao...

VL
19
1950joza
17:09 07.06.2019.

To što se dogodilo je užasno. I za plakati jer jedino to preostaje. Ali, zaboga, ne osuđujte nikoga unaprijed dok ne saznate potpunu istinu. Pa sigurno čovjek to nije želio, i njemu je vjerojatno užasno teško. Koji smo to mi narod?

VL
BO
bokica
21:35 07.06.2019.

Pa vidite kakvi sve vozači voze po Hrvatskim cestam.Voze stari,penzioneri od 70g.bez iskustva oni koje gazde tjeraju da voze po 30 sati bez odmora.zašto se starim vozačuma opšte dopušta da ulaze u zemlju sa kamionima valjda kad je navršio 65g on nije sposoban za vožnju šlepera ili autobusa.Voze na duple kartice bacaju tahografske listiće pa od umora moraju zaspati za volanom kad ih gazda tjera da voze čitav dan i čitavu noć.sedamdeset posto vozača koji ulaze u Hravtsku na graničnim prelazima stavljaju novi tahografski listi a prethodni bacaju a firma im daje potvrdu da nisu radili Zamislite to je dan, noć pa sljedeći dan za volanom pa moraju od umora zaspati i napraviti takve tragediju

VL
TH
thu
15:43 07.06.2019.

Ne rade mi kočnice idem koristit djecu kao kocnicu. Pa jel ovo moguce...??!

VL
CR
CrniGaro
15:03 07.06.2019.

Vozač iz uvoza zaspao strašno

VL
TH
thu
14:53 07.06.2019.

Uništio si dva mlada života, dvije obitelji uništene zauvjek! Iskusan vozač??! Možeš misliti! Suditi za ubojstvo x2.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.