Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog vike i galame

Vlasnik kafića pucao u pijane goste pa ranio mladića

pandora
Marko Mrkonjić/PIXSELL
19.04.2010.
u 08:05

Neslužbena verzija kaže da je sve je počelo tučnjavom dviju skupina mladića koji su se pri tome koristili i lancima.

BABINA GREDA – Vlasnik caffe bara „Pandora“ u Babinoj Gredi Roman Lukić(59) iz pištolja je u trbuh ranio Darka Dominkovića(25) za kojega se tek treba utvrditi da li je bio gost ili je u taj lokal došao po brata. On je vozilom Hitne medicinske pomoći županjskog Doma zdravlja prevezen u Opću bolnicu Vinkovci gdje je operiran a liječnici se još ne usuđuju bilo što reći o njegovom zdravstvenom stanju.

Incident se, kako izvještava policija, dogodio u nedjelju navečer oko 22,30 sati nakon što je vlasnik lokala skupinu od šest mladića od kojih su trojica bila pod utjecajem alkohola istjerao van. Oni su prije toga vikom, pjevanjem i razbijanjem boca narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu. Lukić je također izašao s mladićima iz caffe bara a sukobu koji je zatim uslijedilo na ljetnoj terasi ranjen je Darko Dominković.

- Darko je oženjen, obiteljski čovjek i rijetko izlazi u selo a kada i ode onda izbjegava „Pandoru“. U nedjelju je poslije utakmice s prijateljima otišao na piće a u tu je birtiju samo naišao po mlađeg brata Josipa pa da skupa pođu kući. I eto stradao na pravdi Boga. Ništa ne znam kako mu je, nitko neće ništa da mi kaže, nadam se da će mi dati da ga vidim jer se muž i ja upravo spremamo posjetiti ga u bolnici, kaže majka Anka Dominković.

Kao se neslužbeno doznaje od svjedoka ovoga događaja, sve je počelo tučnjavom dviju skupina mladića koji su se pri tome koristili i lancima. Nakon što su s Lukićem izašli van i njega su napali pa je on najprije u znak upozorenja dva metka ispalio u zrak a budući da to napadače među kojima su navodno bila i braća Dominković nije zaustavilo, pucao je u njih.

Ranjeni je Babogredac do nedavno radio u Osijeku, no dobio je otkaz i od tada sa suprugom i 3-godišnjem kćerkom živi u roditeljskoj kući. Nedaleko od nje izgradio je vlastitu kuću koja još nije useljiva. Istraga o ovome događaju je u tijeku a sve sudionike incidenta policija je privela na ispitivanje.

Komentara 13

RE
RevizorX
14:36 19.04.2010.

Zanima me da li ce doći taj dan kada Babina Greda neće osvanuti u crnoj kronici...

FA
fabry
14:18 19.04.2010.

Dobro pa odakle vlasniku lokala pistolj....i ti lanci....jesi ti divljaci s lancima usli u kafic ili kako su do njih dosli.

TU
Tupislav
23:41 19.04.2010.

Mozda je nekontrolirano opalio ! ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije