Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINOĆ U BUZINU

Vlasnik BMW-a u koji se zabio Mercedes: Da nije bilo mojeg auta, bilo bi puno više ozljeđenih

Užas u Buzinu, automobilom naletio na skupinu ljudi na parkiralištu trgovačkog centra 
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
17.06.2023.
u 18:19

Nešto kasnije objavio je i kratak video stanja u kojem je njegov BMW ostao nakon sudara s Mercedesom

Na društvenim mrežama oglasio se mladić (21) u čiji se automobil marke BMW sinoć u Buzinu zabio vozač Mercedesa (23) pri čemu je teško ozlijeđeno troje ljudi. U trenutku sudara u BMW-u su bili vlasnik i suputnica, koji su lakše ozlijeđeni.

Mladić je u TikTok Livestreamu ispričao da se na meetu u petak navečer našao slučajno, jer je iz drugih razloga bio u blizini. Naglasio je da te da meetove inače izbjegava, prenosi Telegram.

Iako je i sam povrijeđen, komentirao je kolika je sreća što je baš taj dan odlučio doći, jer bi u suprotnom možda stradalo i znatno više ljudi. "Da nije bilo mojeg auta, igrom slučaja, tu bi bilo puno puno više ozlijeđenih. Stradalo bi 20 ili 30 ljudi" rekao je.

VIDEO Zabilježen trenutak nesreće u Buzinu: Zbog uznemirujućeg sadržaja, snimku ne prenosimo u cijelosti

Nešto kasnije objavio je i kratak video stanja u kojem je njegov BMW ostao nakon sudara s Mercedesom. Suvozačka strana auta znatno je udubljena na mjestu udarca, unutrašnjost automobila puna je stakla, a aktivirao se i bočni zračni jastuk. Mladić je uz video napisao "Popravit će se to, hvala vam svima", a u komentarima su brojni izrazili sućut ističući kako je bitno da su i on i suputnica živi, s čime se i sam složio.

@markovic_01 #fyp #viral #buzin ♬ tonight remix jersey - smi.le.mp3

U komentarima videa također je potvrdio da je njegova suputnica dobro koliko može biti, s obzirom na to što su sinoć proživjeli.

Naime, malo prije 22 sata na parkiralištu u Buzinu, mladi je vozač Mercedesa zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te se zaletio u skupinu promatrača. Utvrđeno je da u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola i droga, no već je imao prometne prekršaje. Njegov otac ranije danas komentirao je kako je njegov sin dobar student koji u slobodno vrijeme preprodaje aute.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:01 17.06.2023.

Kako ja to vidim, nije Kolinda toliko ni lagala (mada smo se svi čuduli njezinoj izjavi o Hrvatskoj kao drugoj Švicarskoj). Pa tu dječurlija od dvadesetak godina vozi aute od 50 000 do 200 000€...

PO
poluprovokator
19:20 17.06.2023.

Znači došao slučajno sa curetkom pa digao haubu jer se nije došao "poslikati" u "bemveju" nego provjeriti ulje, antifriz i dopuniti "stakloper". Yea right.

Avatar Hazl113
Hazl113
19:25 17.06.2023.

A da li je netko pitao tog vlasnika BMW-a, što je radio tamo u te sate. Što su radili svi okupljeni tamo. Shoping centar se zatvara u 21h. Znači to nisu bili kupci, jel tako, možda zaposlenici, ali oni nemaju takve aute koji se vide parkirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije