Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed u Dubrovniku
Povratak na članak

Volonteri poručili: Vlahušiću, naše životinje neće ići u splitski azil

Dubrovnik je s azilom u Splitu potpisao ugovor o zbrinjavanju napuštenih životinja i za svaku izdvoji gradskih 2500 kuna

Komentari 4

ST
stomugromova
22:37 25.10.2015.

Imam ja bolju ideju.Pošaljite Vlahušića u azil.

VL
BE
berija
19:53 25.10.2015.

Vlahušiću, naše životinje neće ići u splitski azil? Ako sam dobro shvatio, u azil idu napuštene životinje. Dragi vlasnici životinja, onog trenutka kad ih napustite, nisu više vaše životinje, nego napuštene životinje. Kad krenete na skijanje, ostavljate "ljubimce" kojekuda pa ih, kao, tražite kad se vratite sa skijanja. Bit će vam par dana u splitskom azilu, gdje će biti uspavane. Laku noć.

VL
Avatar plejer_as
plejer_as
02:41 26.10.2015.

kad su pare u igri, onda je i ljubav jača... mislim to ...za kerove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.