Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije prvi put

Vlahušić reanimacijom spasio život mladiću

Andro Vlahušić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
24.07.2015.
u 16:05

– Mislio sam da je samo kolabirao od vrućine, no u jednom je trenu izgubio puls i prestao disati. Kao što bi i svaki liječnik napravio, napravio sam kratku reanimaciju dok nije došla hitna pomoć – ispričao nam je Vlahušić naglašavajući kako nije napravio ništa posebno

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u četvrtak je reanimacijom mladiću spasio život, vijest je koja se proširila društvenim mrežama. Vlahušić, inače i liječnik je, kako nam priča, išao na sastanak kad se pred njim kod ulaza u tvrđavu Revelin srušio mladić.

– Mislio sam da je samo kolabirao od vrućine, no u jednom je trenu izgubio puls i prestao disati. Kao što bi i svaki liječnik napravio, napravio sam kratku reanimaciju dok nije došla hitna pomoć – ispričao nam je Vlahušić naglašavajući kako nije napravio ništa posebno.

- Bilo je neuobičajeno kako je brzo ostao bez pulsa, jer je dok je ležao odjednom izgubio svijest i prestao disati. Sve je to izgledalo dramatično, ali u biti je to uobičajen posao liječnika - pojašnjava Vlahušić koji je nakon što je došla hitna nastavio sa svojim dnevnim gradonačelničkim obavezama.

Riječ je, dodaje, o mladiću iz Hrvatske koji je u Dubrovnik došao raditi. Ovo nije prvi put da je Vlahušić "na cesti" spašavao nekoga.

Foto: Screenshot/reuters

>>Andro Vlahušić: Dubrovnik je za Hrvatsku Njemačka

>>Vlahušić: Nevažno je što je netko radio u bivšoj državi

Komentara 9

LA
lanterna54
17:30 24.07.2015.

Bravo.Covjek tek u svojoj struci dodje do punog izrazaja.Dakle izbaciti iz svog zivota politiku i gradonacelnistvo.I svi sretni.

BB
bblc
17:39 24.07.2015.

Narečeni lik liječnik je i etika mu nalaže(Hipokratova prisega) pomoći ljudima,ali ne može 'oprati' sudsku osudu-lopov.

NE
neos
17:07 24.07.2015.

U predizbornoj kampanji po starom receptu partije njihovi pioniri se pretvaraju u superjunake. Vlahušić dahom oživljava mrtve, Pusićka pogledom ruši međunarodne suce, a Milanović je danas, ne znam da li ste čuli, stao na obalu, usisao milijardu litara morske vode,, skočio iznad Pelješca i ispljunuo tu vodu te tako ugasio vatrenu stihiju koju gase danima. Nema više kanadera, superzoka gasi šumske požare jednim pljuvanjem. Hahahaha !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije