Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stabilno je

Curica (6) pala s kreveta i napukla joj jetra, Vladin avion je prevezao u Klaićevu

Vladin zrakoplov
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
06.06.2019.
u 20:31

Djevojčica je prevezena iz Dubrovnika u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj zbog teške ozljede jetre koju je zadobila nakon pada s kreveta na kat

Vladin zrakoplov hitno je danas prevezao šestogodišnju djevojčicu iz Dubrovnika u Zagreb zbog ozljeda koje je zaradila pri padu.

Djevojčica je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj zbog teške ozljede jetre koju je zadobila nakon pada s kreveta na kat.

Iako visina nije bila velika, djevojčica je pala na takav način da se dogodila traumatska ruptura, odnosno napuknuće jetre, pišu 24 sata.

– Dijete je kod nas došlo prije tri dana i smješteno je na jedinicu intenzivnog liječenja. Transport prije nije bio moguć jer smo djevojčicu morali stabilizirati. Čim smo to uspjeli, u dogovoru s liječnicima iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, dijete smo u pratnji našeg liječnika poslali Vladinim avionom kod njih na daljnje liječenje – rekao je ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, doc. dr. Marijo Bekić.

Curica je trenutačno na Jedinici intenzivnog liječenja te se prati njezino stanje.

Komentara 4

Avatar raco
raco
14:40 06.06.2019.

žalosno da samo Zagreb ima ozbiljnu bolnicu

CH
Changi
20:58 06.06.2019.

Lijepo i plemenito, ali ovo mi je prvi glas da Klaićeva ima aerodrom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije