Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost
Povratak na članak

Vladin zrakoplov iz Beča u Zagreb prevezao srce za transplantaciju četverogodišnjoj djevojčici

Liječnički tim sa srcem je Vladinim zrakoplovom stigao u Zagreb te je vozilom namijenjenim za potrebe transplantacije, uz osiguranu policijsku pratnju, srce prevezeno do KBC-a Zagreb (Rebro), gdje je transplantacija u tijeku, priopćeno je iz Vlade.

Komentari 3

Avatar comparator
comparator
11:13 07.01.2018.

Jako mi se sviđa pompozna reklama Plenkovićeve empatije osmišljene u laboratoriju druga Macana . Taj poduhvat nije mogao biti nikako drugačije izveden nego baš uz pristanak vlade. Očekujem kaznu .

VL
BA
BakaMraz
00:47 07.01.2018.

Humana gesta, pozdravljam, ali zašto Vlada male i i sromašne državice od 4 mil stanovnika uopće ima svoje avion? I mnoge veće i bogatije države od HR ga nemaju pa im Vlade svejedno normalno funkcioniraju! Da li je ovaj avion Vlada kupila iz humanitarnog Fonda za donacije gradjana kao što su isti Fond osnovali za skupe lijekove kako bismo mi kupili lijekove za teško bolesnu djecu a oni će kupiti avion i blindirane Mercedese i sigurno neće čekati na donacije!

VL
TO
Toni70
09:52 18.02.2018.

subotu je zrakoplovom Vlade Republike Hrvatske iz Beča do Zračne luke Franjo Tuđman hitnim medicinskim letom dopremljeno srce za transplantaciju četverogodišnjoj djevojčici. Sigurno je da je lijepo i Humano te Ok. Samo Info radi malo da nadodam; mi smo zemljaja sa najviše donacija i transplantacija - Naravno financirano ne od nas Hrvata . Tako da je realni odnos uvijek da se razumijemo 100 iz Hrvatske 1 u Hrvatsku srce ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.