Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvažena žalba

Bencu će ponovno suditi zbog prijetnje Bušeliću

Denis Bušelić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.03.2015.
u 15:21

Županijski sud u Splitu vratio je predmet na ponovno suđenje uvaživši Benčevu žalbu da je izreka presude proturječna s činjeničnim opisom kaznenog djela

Vladimiru Bencu ponovno će se suditi zbog prijetnje susjedu Denisu Bušeliću (na slici).

Općinski sud u Splitu osudio ga je uvjetno na šest mjeseci zatvora, a Županijski sud u Splitu vratio je predmet na ponovno suđenje uvaživši Benčevu žalbu da je izreka presude proturječna s činjeničnim opisom kaznenog djela.

Sporno je jesu li se Benac i Bušelić slučajno dodirnuli plivajući u moru, kada je Benac zaprijetio Bušeliću ili je Benac namjerno doplivao do njega i zaprijetio mu s namjerom da kod njega izazove strah za život i zdravlje.

Benac je dvije godine prije prijetnje pucao u Denisa Bušelića i teško ga ranio. Dobio je tri godine zatvora. 

>> MUP lagao da Bušelić nije prijavio Benca za prijetnje 

>> Bušelić: I Đokovića sam bioenergijom doveo na broj 1

Komentara 2

OB
ObrenM
15:54 19.03.2015.

Zar za Benca nema zakona.Ako nije citav u cuvanu ustanovu-zar treba cekati novi slucaj Korade.Sin mu je na najboljem putu,da nastavi ocevu tradiciju.To ce se i dogoditi,ako na licitaciji netko kupi"njihovu"kucu.

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:47 19.03.2015.

Naši braniteljski heroji su stekli u Domovinskom ratu odredjene nasušne potrebe i navike, koje imaju problem u mirnodopskim uvjetima zadovoljavati, jer više nemaju na dispoziciji remetilce. Kako su njihove zasluge za stjecanje i obranu neovisnosti neprocjenjive, to imaju pravo na kompenzaciju nezadovoljenih potreba od strane vjernog naroda. Iako imaju privilegirani i benevolentan tretman od našeg pravosudja, ovi su ipak nezasluženo izloženi šikani sudjenja zbog počinjenih djela kojima zadovoljavaju svoje nužne, praktično ovisničke potrebe, zbog kojih se počinjena djela trebaju kvalificirati kao počinjena u krajnjoj nuždi. Stoga će nova veledomoljubna i državotvorna Vlada morati donijeti ustavni zakon kojim se svi naši heroji stavljaju izvan jurisdikcije za sva počinjena djela protiv života i tijela, kao i imovine, jer su njihove zasluge mnogo vrijednije od ovih zaštićenih dobara, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije