Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo na istom mjestu

Vladimir Zagorec premješten iz Remetinca u ćeliju u Glini

Vladimir Zagorec
Petar Glabov/PIXSELL
26.04.2012.
u 18:33

Službeni razlog Zagorčeva premještaja je “penalno zasićenje” koje će mu u sljedeće tri i pol godine donijeti samo druga četiri zida. Stupanj sigurnosti ostaje jednak.

Iako se Vladimir Zagorec nadao da će, nakon što je u ožujku izdržao pola sedmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog afere s draguljima sa zatvorenog biti premješten na poluotvoreni zatvorski odjel, to se nije dogodilo. Iz zatvora u zagrebačkom Remetincu u ponedjeljak je premješten u Kaznionicu u Glini.

Uvjeti su u oba zatvora isti pa je službeni razlog Zagorčeva premještaja “penalno zasićenje” koje će mu u sljedeće tri i pol godine donijeti samo druga četiri zida. Stupanj sigurnosti ostaje jednak.

Premještaj u blaže uvjete, koji za zatvorenike znače određene pogodnosti, Vladimir Zagorec nije dobio zbog procjene sigurnosnog rizika, što je bio i razlog da u Remetincu kaznu izdržava na ženskom odjelu.

Na zatvorenom odjelu Zagorec i dalje ostaje, među ostalim, i zato što “ima još aktivnih sudskih postupaka”.

Na odluku o premještaju Vladimir Zagorec uložio je prigovor jer je tražio premještaj u Lipovicu ili na poluotvoreni remetinečki odjel u Vukomercu. No, kako nam je objašnjeno, pravo na prigovor nema pa do daljnjega ostaje tamo gdje je sada – u Glini.

Komentara 9

OL
olovka
18:56 26.04.2012.

Cudni su arsini pravde. Ja bi ga pustio na slobodu , da lijepo uziva u onom sto je crkva skidala sa zivih i mrtvih od 41 . A u zatvor bi strpao svetog oca , citav vrh crkve i naravnoo one nize pedere, za to blago za koje on odlezava.

OB
-obrisani-
19:00 26.04.2012.

blajvajz - da, to su aršini praveDNOsti u crvenoj hrvatskoj, gdje se branitelje i ostale zaslužne za pobjedu nad srpskim barbarskim krvolocima, progoni poput zvijeri, a četničke bandite se protuzakonito abolira, kao i njihove popove svetosavce, ratne huškače

OB
-obrisani-
18:54 26.04.2012.

sramota kako crveno pravosuđe postupa sa najzaslužnijima za hrvatsku vojnu pobjedu, u uvjetima embarga na naoružanje, uvedenog na inicijativu lončara, savetnika zadnja dva precednika. Osuđen je za neke dragulje, koje je navodno neki trgovac oružjem ostavio kao polog, a njihh nigdje nema....ostaJU samo \"svjedoci koji su ih vidjeli\".......fuuuujjjjjjjjjjj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije