Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE

Vladimir Šeks drugi put u braku

28.04.2003.
u 00:00

BLATO - Saborski zastupnik HDZ-a Vladimir Šeks vjenčao se jučer s liječnicom Anicom Reisler na otoku Korčuli. Zavjete su razmijenili pred desetak uzvanika u gradskoj vijećnici Blata, u 12.30 sati, u izuzetno tihoj i mirnoj atmosferi, bez pompe i luksuza. Mladenka je blistala u jednostavnoj bijeloj haljini i sakou sa zlatnim detaljima, a Šeks je izabrao elegantno sivo odijelo.

Par je do zadnjeg trenutka izbjegavao novinare koji su opkolili vijećnicu u Blatu, izjave nisu davali, a sve detalje oko svečanosti držali su u najvećoj tajnosti.

Braku 60-godišnjeg političara i njegove velike bivše ljubavi s kojom je ponovno našao životnu sreću, kumovali su načelnik općine Blato Branko Bačić i odvjetnik s dugim političkim stažem Miroslav Šeparović. Novinarima je bio zabranjen pristup svečanom činu u vijećnici. Slikovito Blato mladenci nisu odabrali slučajno - Šeksovi preci koji su se prezivali Bačić potječu iz tog mjesta, a par voli otok Korčulu.

Nakon što su razmijenili bračne zavjete, Anica i Vladimir Šeks zaputili su se automobilom na svadbeni objed u Prižbu. Prema željama mladenaca, osoblje restorana Čerin posluživalo je isključivo dalmatinske specijalitete, premda su oboje Slavonci.

Političar je prijateljstvo s liječnicom Reisler navodno njegovao dvadesetak godina, a ljubav je kulminirala lani kad se zbog nje razveo od supruge Marije. S njome je proveo više od 30 godina braka, iz kojeg ima dvoje djece.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije