Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI SUSJEDI
Povratak na članak

Putin i Jinping presretni zbog snažnog trgovinskog rasta

Rusija i Kina potpsiale su 21. svibnja 2014. ugovor o dobavi plina procijenjenog na 400 milijarda dolara u 30 godina, a ugovor je finaliziran nakon gotovo desetljeća pregovora, piše AFP.

Komentari 19

RI
rikavac
16:21 04.07.2017.

Hahaj bravo Putin. Samo vi sankcije Rusiji uvodite njega to ne brine ni sekunde ima Kinu kojih ima Milijardu i njemu je svejedno. Samo mi zao ovih sto podrzavaju Amere i sankcije gdje se nadaju da ce Rusija propast a Rusija svaki danom jaca i jaca.Sve energente posjeduje Plin Naftu Sume Vodu neznam samo cime ih mogu sankcionisat.Naj vise ce tu popusit EU sto uvodi sankcije pa kad Putin zavrne ventil od plina nek se griju od Americkog plina.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
17:01 04.07.2017.

Da rikavac takvi je Putin, napravi od prljavština zlato a naši iz zlata prljavštinu

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
17:12 04.07.2017.

turko sanjaj dalje, s tvojim Amerima nece nitko vise, osim nasi pudli necu ruski plin nego radje skupi iz amere, ali normalno oni neplacaju nego nas narod!

VL
RA
ranko75
08:51 05.07.2017.

Sto smeta EU da gradi takve odnose sa Rusijom? Treba samo da prestane da bude americka pudlica.

VL
OV
Ovozemaljski
19:43 04.07.2017.

Hrvatska treba imati kud i kamo bolje gospodarske odnose sa Rusijom i Kinom i sa Amerikom, te sama biti kud i kamo ekonomski jaca i birokratski oslobođena. Ovako ce nas nas "veliki prijatelj" Njemacka jednostavno usisati u sebe, pod izlikom politike EU. Nitko nikoga u poslu nebi smio ocijenjivati, a to se upravo događa Hrvatskoj zbog politike "vjernog partnerstva" odnosno sluge smo onima koji nas nikad nisu ni htijeli među sobom.

VL
TU
turko
16:48 04.07.2017.

podržavaju amere ,a po koljenima idu za kineskim investitorima i ne smetaju im komunjare...

VL
RA
ranko75
08:51 05.07.2017.

Sto smeta EU da gradi takve odnose sa Rusijom? Treba samo da prestane da bude americka pudlica.

VL
MX
Mister X
00:33 06.07.2017.

Putin i Jinping presretni zbog snažnog trgovinskog rasta ; Zapadni mozak jednostavno ne može da shvati da i tamo žive ljudi koji žele, normalno voditi život i nadati se boljem sutra .... A zašto ne bi bili presretni ? ...... Svjesni da sada nisu ovisni od neprijatelja koji samo se sjete i uvedu """sankcije""" = odjednom im se naredi da cijela EU po nalogu Amerike ne smije trgovati sa Rusijom .Ne samo članicama NATO- a nego i onima koji to nisu ili još nisu ... Crna Gota. Srbiju nagovaraju ne dozvole im ucjenjuju ..... Toliko su fini da paze da ne bi slučaj no i koju papričicu prodali Rusima !

VL
SD
sdpesticid
22:09 04.07.2017.

ne znam jeste li primjetili, radi se o dolaru, što sad-u odgovara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.