Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezan

Dama u crvenom: Vladimir Putin slučajno pokazao svoju djevojku?

Foto: Youtube Screenshot
1/5
13.07.2017.
u 16:55

Kamere su uhvatile predsjednika Rusije tijekom odmora na sjeveru zemlje i snimili su trenutak u kojem otvara stražnja vrata svog Mercedesa gdje je sjedila njegova misteriozna suputnica

Ruski predsjednik Vladimir Putin zamalo je otkrio svoju novu djevojku, prenose svi svjetski mediji i potkrepljuju ovu tvrdnju videom koji je snimljen na sjeveru Rusije gdje Putin provodi godišnji odmor.

 

Putin se u crnom Mercedesu ML dovezao ispred samostana Spaso-Preobrazhensky, izašao je iz automobila i krenu otvoriti stražnja vrata, a fotoreporteri i snimatelji koji su ga dočekali tamo na stražnjem sjedalu su snimili misterioznu damu obučenu u crveno koja je pokretom ruke Putinu dala do znanja da se vrati na vozačevo mjesto i odveze dalje gdje nema znatiželjnih fotoreportera.

1/7

Predsjednik je odmah poslušao svoju pratilju i vratio se na mjesto vozača i odvezao dalje. Nakon što se razveo od supruge Lyudmile s kojom ima dvije kćeri dosta se špekuliralo o Putinovom ljubavnom životu. Dugo vremena se pisalo kako je gimnastičarka Alina Kabaeva njegova dugogodišnja ljubavnica  ljubavnica i s kojom već ima i obitelj. 

Komentara 7

AR
Armagedon
18:47 13.07.2017.

ne vidi se ništa osim komada haljine, no takav čovjek može imati komada kakvog hoće i ne samo zato što je predsjednik Rusije, nego jer je faca i komad i u tim godinama.......sve na njemu još stoji, pa vjerovatno i ono muškima najvažnije

RI
rikavac
17:13 13.07.2017.

Ajd molim te vecernji reci sta se vidi u Autu? Clanak je nigdje veze otvoris video vidis kako Putin izlazi otvara zadnja vrata i sta vidis prst i nesto crveno na sjedalu. Vecernji svakim danom ste sve gori i gori sa ovim clancima.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:43 14.07.2017.

PUT-IN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije