Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor NATO-u

Vladimir Putin: Novim oružjem moći ćemo probiti američki proturaketni štit

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
11.11.2015.
u 10:44

Putin je vojnim dužnosnicima kazao da razvojem obrane protiv balističkih raketa SAD želi "neutralizirati" rusku strategiju nuklearnog odvraćanja i ostvariti vojnu superiornost.

Rusija će na NATO-ov sustav proturaketnog štita odgovoriti dopremom novog napadačkog oružja koje će biti sposobno probiti štit, kazao je jučer ruski predsjednik Vladimir Putin, piše AP

Putin je vojnim dužnosnicima u Sočiju kazao da razvojem obrane protiv balističkih raketa SAD želi "neutralizirati" rusku strategiju nuklearnog odvraćanja i ostvariti vojnu superiornost

Rusija će odgovoriti razvojem "napadačkih sustava sposobnih za probijanje bilo koje raketne obrane", tvrdi Putin. Ruski vođa kazao je da su u protekle tri godine proizveli i uspješno testirali veliku količinu novog oružja koje je već ove godine počelo s uporabom u ruskoj vojsci. 

– Sada razgovaramo o razvoju novih tipova oružja – zaključio je Putin. 

>>Vladimir Putin najmoćniji je čovjek na svijetu

>>Putin odlučio: Rusija obustavlja sve letove za Egipat

Komentara 72

RA
rafaell
11:41 11.11.2015.

ma odgovoriće im Reagan sa ratovima zvijezda tj Clinton ili Bush samo da reinkaniraju nazi znanstvenike i obnove njemački svemirski program pa možda opet naprave raketu koja može izaći iz atmosfere,jer sumnjam da će im Rusi prodavati svoje za takvee misije,no ostaje im Holywood i dok Indija šalje letjelicu na Mars ameri za iste novce naprave film o odlasku na mars

DU
Deleted user
11:46 11.11.2015.

Kakva je to logika ovih nato obožavatelja? Nato naoružava teroriste u Siriji jedino se Rusija bori protiv tih terorista. Još je gore to što ti neki dobro uvježbani teroristi dolaze u Europu sa izbjeglicama. Zato Rusiji i treba bolje oružje i to su dokazali neutraliziravši nekoliko najmodernijih američkih ratnih brodova.

Avatar zong
zong
11:10 11.11.2015.

Interesantno da zemlja koja ima kako veliš "ekonomske probleme" ima dovoljno podloge startati vojne akcije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije