Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslo šokiralo svijet

Vladimir Putin nominiran za Nobelovu nagradu za mir!

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
05.03.2014.
u 15:54

Za ovogodišnju nagradu prijavljen je rekordan broj kandidata, čak 278 pojedinaca i organizacija. Među njima su i papa Franjo te Edward Snowden.

Ruski predsjednik Vladimir Putin kandidiran je za Nobelovu nagradu za mir, potvrdio je danas predsjednik Nobelova instituta u Oslu Geir Lundestad. Za ovogodišnju nagradu prijavljen je rekordan broj kandidata, čak 278 pojedinaca i organizacija, javlja Reuters.

Među njima su i papa Franjo te najpoznatiji američki zviždač Edward Snowden.

Sužena lista od najviše 40-ak kandidata bit će priopćena u svibnju, a Lundestad je objasnio da će Nobelov institut trenutačne događaje u Ukrajini zasigurno uzeti u obzir.

>>Procurila snimka razgovora: Snajperiste angažirali vođe prosvjeda

Komentara 55

Avatar million
million
17:07 05.03.2014.

Od kako je Obami udijeta ta nagrada , ona vise nema nikakvog znacenja niti vrijednosti , tako su je mogli i Hitleru posmrtno udijeliti .

MR
momo.radovic
21:47 05.03.2014.

Zaslužio je Nobelovu nagradu. A kada je dobije onda bi trebao pred svima da sa njom obriše d... i time pokaže šta misli ( na slikovit način )..

DU
Deleted user
16:17 05.03.2014.

Oslo je šokiralo samo Večernji list )))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije