Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za zdravlje

Vladimir Putin "naredio" svojim ministrima da prestanu pušiti

putin
reuters
07.10.2010.
u 08:33

Smatra da trebaju biti primjer ostalim građanima koji se žele riješiti ovog za zdravlje opasnog poroka.

Premijer Ruske Federacije Vladimir Putin "naredio" je svojim ministrima da prestanu pušiti. Smatra da trebaju biti primjer ostalim građanima koji se žele riješiti ovog za zdravlje opasnog poroka.

Na sjednici vlade govorilo se o borbi protiv pušenja, a ministrica zdravlja i socijalnog razvoja Tatjana Golikova rekla je da u zemlji ima skoro 44 milijuna pušača ili 39 posto stanovništva.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, Rusija je prva zemlja u svijetu po broju pušača. Svakodnevno od bolesti koje izaziva duhanski dim umre 400.000 ljudi.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar made_in_USA
made_in_USA
08:44 07.10.2010.

idem jednu zapalit

Avatar bok
bok
09:04 07.10.2010.

Sto je drustvo primitivnije te ima vise pusaca. Mozete si mislisti, da li manageri koji rade u duhanskoj industriji puse?

SL
slucajniprolaznik
08:38 07.10.2010.

Svi naši novinari su nepismeni,ne kaže se naredio već zapovjedio...dosta je više tih srpskuih riječi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije