Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI PREDSJEDNIK
Povratak na članak

Putin pozirao za kalendar i pokazao mekšu stranu, ali i poručio: 'Spremni smo upotrijebiti oružje za obranu'

Na jednoj fotografiji tako pozira s mačkicom, a na drugoj grli dijete odjeven u skijašku opremu

Komentari 11

ML
Mlinaric
17:39 17.10.2016.

siguran sa da ne bi bacali bombe na skole i bolnice, rusi nisu takvi kakve ih svijet prikazuje

VL
SV
stjepan v.
16:37 17.10.2016.

zna on kada bi poceo rat, rusa bi ostalo samo 1% zivih!

VL
Avatar oxi
oxi
21:11 17.10.2016.

Trajno i slobodno razmještanje zrakoplovnih snaga u Siriji, nepristajanje na jednostrano primirje, slanje novih sustava S-300VM u luku Tartus i polazak nosača zrakoplova "Admiral Kuznjecov" i nuklearnog razarača "Petar Veliki" u vode Sirije, uz sve što je ranije učinila Rusija, nije bilo dovoljno da Washington i saveznici shvate da Moskva neće ostaviti Damask na cjedilu i zemlju prepustiti vladavini hordi koljača koje su trebale svrgnuti vladu Bashara Al-Assada.

VL
ML
Mlinaric
17:48 17.10.2016.

jer vjerujte rusi su mnogo gori od toga kakve ih svijet prikazuje...i znate sto jos, lazu oni koji vele da nuklearni rat moze svijet da unisti ! pa to je samo za one koji ne razmisljaju svojom glavom, jer sve bombe koje svijet ima kada bi sve njih bacali u samo jednu drzavu to ne bi svijetu napravilo ni rupu vise od 1000 metara dubine, a znate li koliko je ogroman svijet ...sve bombe da se akriviraju odjednom opet bi bilo ljudi toliko da svijet bi opet postao ono sto je danas...zato oni koji plase rusijom ljude siru one price koji oni zele,jer zele spasiti rusiju od napada civiliziranih drzava zapada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.