Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možete uzeti pauzu

Vladimir Putin: Grupni seks bolji je od običnog

vladimir putin
AFP/PIXSELL
07.09.2012.
u 15:13

Ruski predsjednik ovo je rekao odgovarajući na pitanja o orgiji koja se održala u moskovskom muzeju 2008. godine u kojoj je sudjelovala Nadezhda Tolokonnikova, članica grupe Pussy Riot koja je osuđena na dvije godine zatvora

– Ljubitelji grupnog seksa kažu da je bolji od običnog jer, kao i u svakom timskom radu, možete uzeti pauzu i malo se odmoriti – izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin za RT televiziju u četvrtak u svom prvom intervjuu nakon inauguracije u svibnju, prenosi britanski Telegraph.

Ruski predsjednik ovo je rekao odgovarajući na pitanja o orgiji koja se održala u moskovskom muzeju 2008. godine u kojoj je sudjelovala Nadezhda Tolokonnikova koja je s ostalim dvjema članicama feminističke grupe Pussy Riot osuđena na dvije godine zatvora.

Orgija je bila organizirana kao protest u povodu postavljanja Dimitrija Medvedeva na Putinovo mjesto.

– Grupa je organizirala seks na javnom mjestu i to je njihova stvar. Ljudi imaju pravo raditi što žele dok god time ne krše zakon – rekao je Putin, koji nije htio komentirati visinu kazne koje su dobile članice Pussy Riot.

Ključne riječi

Komentara 27

MA
martinis
15:46 07.09.2012.

Vladimir Putin - državnik!

GA
gavran
16:25 07.09.2012.

car!

MI
milenadabic
17:51 07.09.2012.

Ti sa Kavkaza su postali dosadni. Boris iz Londona ce uskoro da ostane bez para. Sve da bi se prodalo nesto od prirodnih resursa korporacijama iz Engleske. Putin vodi borbu protiv oligarha koji su vecimon Jevreji!To svi na Zapadu znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije