Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vinkovcima

Vladimir Ćirić, privremeni dekan Visoke škole za informatiku

laptop
Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL
09.01.2014.
u 11:34

Na Visokoj školi za informatiku gdje će biti 40 studenata, izvodit će se dodiplomska nastava iz područja informatike i informacijskih tehnologija.

Za privremenog dekana Visoke škole za informatiku u Vinkovcima imenovan je mr. sc. Vladimir Ćirić čiji je zadatak ustrojiti i organizirati ovu obrazovnu instituciju za koju se vjeruje da je početak stvaranja vinkovačkog Veleučilišta. Naime, vinkovačka gradska uprava namjerava ustrojiti i studij prometa obzirom da su Vinkovci veliko željezničko i cestovno raskrižje.

Na Visokoj školi za informatiku gdje će biti 40 studenata, izvodit će se dodiplomska nastava iz područja informatike i informacijskih tehnologija.

- Veliki broj studenata iz našeg grada, ali i županije na studij informatike putuje u Zagreb ili Varaždin, stoga se kao nužna potreba otvorenje Visoke škole nudi kao vrlo očekivano rješenje.  Mentorstvo  i
kontrolu  kvalitete programa provodit će Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina. Pozivam sve bivše studente koji su završili fakultet informatike, neka nam se jave radi mogućnosti zapošljavanja, ali pozivam i druge visokoobrazovane Vinkovčane koji su sada izvan Vinkovaca i imaju zapažene znanstvene karijere, a žele nam pomoći pri pokretanju ovog i drugih studija koje planiramo - kaže vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić. 

Komentara 1

Avatar ciril
ciril
12:57 10.01.2014.

S obzirom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije