Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje

Vladi preko Facebooka zaprijetio atentatom i bombaškim napadom

Vlada Facebook
Screenshot
06.09.2012.
u 16:05

Korisnik pod imenom Cias Colossus Blatine zaprijetio je prvo da će "napraviti atentat na predsjednika Josipovića", a u drugom statusu napisao je "Ja i Ancola Sedlar dižemo zgradu Vlade u zrak"

Na Facebook-profilu Vlade Republike Hrvatske danas su oko 13 sati osvanule dvije izravne prijetnje, piše Dnevnik.hr.

Naime, korisnik pod imenom Cias Colossus Blatine zaprijetio je prvo da će "napraviti atentat na predsjednika Josipovića", a u drugom statusu napisao je "Ja i Ancola Sedlar dižemo zgradu Vlade u zrak".

Vlada je nakon toga blokirala profil s kojeg su stizale prijetnje.

– Sukladno pravilima koje se nalaze u informacijama na Facebook-stranici Vlade, zbog otvorenih prijetnji korisnika smo blokirali. U skladu sa zakonom slučaj je prijavljen policiji koja će ocijeniti ozbiljnost prijetnji te postupiti u skladu sa svojim ovlastima – odgovorili su iz Vlade Dnevnik.hr-u.

>> Izračunao davanja državi pa pitao: "Vlado, tko je tu lud?"

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar guten_tag
guten_tag
16:24 06.09.2012.

bilo nekad u es ef er jot: veli jedan šaljivdžija u gostionici , idem kući, legnem u krevet, objesit ću titu i zapalit ću jugoslaviju. milicija u potjeru za njim . nađu ga kod kuće , leži na krevetu, objesio titovu sliku na zid i puši cigaretu jugoslaviju.

PE
perozagreb
16:25 06.09.2012.

U kriznim situacijama vlada trenutno djeluje!

OB
-obrisani-
19:11 06.09.2012.

06.09.2012. u 19:04h Toni50 je napisao/la: Nikada se Tito nije bojao vanjskih neprijatelja i uvijek je naglašavao da se moramo čuvati "unutarnjih neprijatelja"! Kao i obićno Nino 100% u pravu .. Rata nije bilo iz vana nego --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pošto nedaa admin da se stavlja link, otvori u faceboku stranicu Vedrane Rudan i imaš na njoj link gdje je gostovala na B92 Tam,o je najobjektivnije opisala što se zapravo dogodilo 1990-te !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije