Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađa liderica na svijetu
Povratak na članak

Vladajuću koaliciju u Finskoj vodi pet žena!

Zalažem se za četverodnevni radni tjedan i šestosatni radni dan. Ljudi bi bili zadovoljniji, kaže nova liderica Sanna Marin

Komentari 15

Avatar nekakav
nekakav
07:00 10.12.2019.

možda riješi problem ogromnog broja samoubojstva u zemlji. mlada je, stigne još... al bitno je naglasiti 'pet žena'... super. u našem javnom sektoru treba naći neki dio u kojem bude 'pet muškaraca' na nekom položaju. ja bih ipak pola pola svugdje, u jarku, na pozornici, u školi, u općini, na gradilištu... ravnopravnost u svemu. ne samo u probranim mjestima. i plaća prema učinkovitosti.

VL
Avatar indigo25
indigo25
14:00 10.12.2019.

Neka im je bog na pomoći.... Aaaa, joj ,da, to su uglavnom prokleti ateisti.

VL
DU
Deleted user
18:39 10.12.2019.

Jesenti milu bigulicu, sad će u Finskoj zavladati modernost, progresivnost, liberalnost, inkluzivnost, tolerantnost i empatičnost, što znači da je njezino pretvaranje u rajski vrt takoreći gotova stvar. Za koji mjesec Finskom će poteći med i mlijeko, pa će u nju zapaliti brojne "građanke i građani Hrvatske" koji su inače mislili zgiljati u Irsku, ali ondje se mora raditi k'o sivonja, plaća osrednja, troškovi velik, a saunu trebaš tažiti svijećomi. Eto. zahvaljujući vladajućem feminističkom kvintetu, Finska postaje obećana zemlja za naše lezihljeboviće. Mašala.

VL
Avatar mofo
mofo
11:07 10.12.2019.

Cekaj, koga briga? Jesu li sposobne i radisne, to je jedino pitanje koje se treba postaviti? Cemu spustati ista na iednostavnu raščlambu musko-zensko? Jos cete pisati za koji dan kako se oblace, pritom pokazati svoje pravo lice, kao i inace...

VL
KA
kapunjohan
09:12 10.12.2019.

Jadne i bespravne ili samo kukaju nesposobne ,da su tu gdje jesu jer su diskriminirane. sve kvote i podijele po spolu su u EU nepotrebne cijeni se sposobnost- primjera koliko hoćeš.

VL
PO
portugisac
09:49 10.12.2019.

Izgleda da su se u Finskoj muški i ženski hormoni ispremijenjali.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:35 10.12.2019.

A premijerki su roditelji dvije mame. Dugina obitelj.

VL
Avatar Radagast
Radagast
08:16 10.12.2019.

Neće dugo trajati ta vlada po svemu sudeći , socijalisti su pali na 13% po anketama.. A člančić inače važni snovi ljevičara, feminista, duginih boja i soroševaca...

VL
ZI
zimerman
06:57 10.12.2019.

Kao i svi Ljevičari bore sa da što manje rade i poslije štrajkaju da malo zarađuju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.