Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 167 mil. kuna

Vlada uzima 1328 vozila na leasing

Službeni automobili Vlade
Patrik Macek/PIXSELL
15.11.2013.
u 10:22

Najviše novih vozila, njih 850, naručeno je za Ministarstvo unutarnjih poslova, dok Ministarstvo financija u najam uzima 83 vozila, a Ministarstvo pravosuđa 69 vozila.

Vlada je jučer odobrila operativni leasing s ostatkom vrijednosti za 1328 vozila za 18 ministarstava i sedam državnih zavoda i ureda. U Vladi su istaknuli kako se zajedničkom nabavom i povoljnijim uvjetima postiže ušteda, a za vozila će u idućih pet godina biti potrebno izdvojiti ukupno 167 milijuna kuna, piše Poslovni dnevnik.

Najviše novih vozila, njih 850, naručeno je za Ministarstvo unutarnjih poslova, dok Ministarstvo financija u najam uzima 83 vozila, a Ministarstvo pravosuđa 69 vozila.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentara 22

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:12 15.11.2013.

Hm, kad čovjek to sve pročita dođe mu da se izbljuje. Nakon pribijanja na stup srama Pupija i one Merzel i razvlačenja žene po novinama, ovi koji su iznad nje rade iste stvari za puno veče novce. Ova zemljica stvorenana u krvi, izgubivši najbolje sinove, kojih se ovih dana prisječamo i gacamo po vukovarskom blatu, postala je privatna prčija čudnih ljudi koji kao krvopije sišu i posljednje kapi napačenom i izluđenom narodu. Krajnje je vrijeme da se taj teror političke manjine nad suludom večinom - zaustavi.

TH
than
12:06 15.11.2013.

Za ucitelje i lijecnike nema, ali za prevozenje guzica nesposobnih politicara i njihovih ljubavnica mora biti.

NA
Nadalinaaa
11:13 15.11.2013.

Jedan psihijatar je postavio dijagnozu Nadanu Vidoševću koja vjerojatno vrijedi i za ostalu političku kastu koja živi u paralelnom svijetu, otuđena od naroda i stvarnosti. Kaže psihijatar da on boluje od omnipotentnog delirija. To je faza u ponašanju čovjeka kadada ima nekritičke granice i misli da će sve ići kako je zamislio. U toj fazi sve kočnice popuste, a karakteristika je osoba kod kojih je sve išlo glatko te su uvjerene da su sposobnije od drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije