Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vlada ukida dvostruko prebivalište

kosor
Davor Puklavec/PIXSELL
12.01.2010.
u 22:54

Vlada će sa sutrašnje sjednice u Sabor uputiti novi Zakon o prebivalištu koji, između ostaloga, treba spriječiti dvostruko prebivalište, najavila je Kosor

Oni državljani oni koji imaju prebivalište u Hrvatskoj, neće moći imati prebivalište i u, primjerice, BiH.

Kosor je istaknula da je to bitan posao za sređivanje biračkih popisa, a taj posao trebao bi biti gotov do parlamentarnih izbora. Koalicijski partneri raspravljali su i o ustavnim promjenama, koje su uvjet da bi se donijelo 12 zakona potrebnih za završetak pregovora s Europskom unijom.

Bude li potrebno, kazala je premijerka, zbog ustavnih promjena sastat će se i s čelnicima oporbenih stranaka.

Komentara 315

DA
dahna
05:51 13.01.2010.

fiks4 reci mi samo jednan primjer sto je to BH dala Hrvatskoj.

RA
Raj
08:58 13.01.2010.

Hast recht tician, der ist echt ein ARMLEUCHTER der KAMOCEMO!!!!!

DO
doklerbo
00:26 13.01.2010.

Mislim i sigurno da 2012 godine Hrvatska mora imati strahovite promjene posto ulazi u sengensku zonu,ili zgodnije u Evropske integracije.U nekim poglavljima,posebno poglavlje br.22 je tesko! Kada udemo u Evropske integracije tada stupa zakon Brisela a ne Zagreba,tada imacemo prilikuu slobodnog kretanja,uvozenja radne snage,zaposljavanje u svim zemljama EEZ-e dakle to je jedan ciklus promjena koji ce se desiti sa nama,dakle malo strpljenja,pa veo nas 2012 u SENGENSKOJ zoni!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije