Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušteda 14 mil. kuna

Vlada ukida beneficirani staž u tajnim službama

'23.08.2012., Trg svetog Marka 2, Zagreb - 46. sjednica Vlade Republike Hrvatske, prva nakon godisnjih odmora. Premijer Zoran Milanovic i ministar gospodarstva Radimir Cacic.  Photo: Zarko Basic/PIXSE
'Zarko Basic/PIXSELL'
17.10.2012.
u 17:31

Vlada je danas izmijenila odluke o plaćama dužnosnika i zaposlenika Operativno-tehničkog centra za nadzor telekomunikacija na kojima se staž osiguranja računa kao beneficirani

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je danas izmijenila odluke o plaćama dužnosnika i zaposlenika Operativno-tehničkog centra za nadzor telekomunikacija na kojima se staž osiguranja računa kao beneficirani.

Istu odluku Vlada je donijela i za dužnosnike i zaposlenike Zavoda za sigurnost informacijskih sustava, Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost te Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA). Drugim riječima, Vlada će "kresanjem" beneficiranog staža u spomenute četiri institucije na godišnjoj razini uštedjeti oko 14 milijuna kuna. 

>>Veliki projekt ministra Mrsića: Vlada reže beneficirani radni staž

>>Novi zakoni – Vlada neće odlučivati o cijenama plina i struje

Komentara 18

MA
master
18:11 17.10.2012.

Kada ce vlada ukinuti svoje povlastice . Ne vidim niki razlog zasto bi oni imali tolike povlastice jer u istinu im nisu potrebne. Svakako su pretplaceni za posao koji rade.

IC
ico1
18:15 17.10.2012.

Ova vlada na svakoj sjednici nešto ukida il diže poreze..

ZA
Zagrebecanin
17:42 17.10.2012.

Pa to je i u redu! Stvarno ne znam prema cemu su oni bili zasluzili tu privilegiju, u odnosu na mnoge druge radne ljude koji rade uistinu teske, opasne ili odgovorne poslove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije