Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILETIĆ:

Vlada se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski, a Plenkovićeva bahatost je znak slabosti

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
07.08.2019.
u 19:46

"Nije problem što on ne sluša mene, problem je što ne sluša nikoga, a najmanje građane Hrvatske", ocijenio je Miletić.

Predsjednik IDS-a i gradonačelnik Pule Boris Miletić ponovio je u srijedu da je Vlada diskriminirala Istru i Uljanik i da se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski, a reagirao je i na izjavu premijera Andreja Plenkovića da "Miletića već dulje ne sluša".

Premijer Plenković tako je komentirao izjavu Borisa Miletića koji je podupro angažman Vlade oko "3. maja", ali je pritom upozorio da Vlada nije imala iste kriterije za Uljanik, koji je izigrala i prema kojem je cijelo vrijeme "nastupala s figom u džepu".  

Miletić je pak ocijenio da premijer Plenković prema svima koji ga kritiziraju nastupa bahato.

"Na takvo ponašanje već smo navikli i mogu ga protumačiti samo kao znak slabosti. Nije problem što on ne sluša mene, problem je što ne sluša nikoga, a najmanje građane Hrvatske", ocijenio je Miletić.

Istaknuo je kako "apsolutno stoji iza izjave da je Vlada diskriminirala Istru i Uljanik i da se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski".

"Osim što su ljude zavlačili, nisu imali hrabrosti stati pred njih i reći im kako stoje stvari, nego su ih kontinuirano ponižavali", rekao je.

Miletić je također ocijenio da je Hrvatska na putu da postane najsiromašnija država Europske unije

"Svjedočimo eskalaciji nasilja na svim razinama u državi, od obitelji do ulice, a na proslavi Oluje ori se 'Za dom spremni', uz sramotni blagoslov ministra pravosuđa koji kaže kako nije sve crno-bijelo. Zaista mi nije jasno gdje u takvim okolnostima premijer Plenković crpi inspiraciju za svoju aroganciju“, zaključio je Miletić.

Komentara 15

RI
rimac444
20:43 07.08.2019.

IDS je mafija koja je uništila i opljačkala Uljanik. S opravdanjem očekujemo da se ti kriminalci procesuiraju.

ŠT
ŠtoReći
22:08 07.08.2019.

Miletiću hajde ponesi se ti ljudski pa riješi slučaj uljani. posavjetuj se s Obersnelima, svim idsovcima koji toliko godina srce i dušu daju za Istru

ST
stric8
20:33 07.08.2019.

... od ovih se očekuje da kažu gdje je utrošeno 10,5 milijardi ( 400 fimimedija ) a ne da kroz medije pokušavaju "oprati" dosadašnji rad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije