Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA MJERA PROTIV ZLOPORABA

Vlada se povukla, dijete koje je rodila surogat majka neće se moći upisati u knjige

07.12.2023.
u 18:32

Pravobraniteljica za djecu zauzela se za legalizaciju upisa takve djece jer im je u suprotnom onemogućeno stjecanje hrvatskog državljanstva

Komentara 2

TH
than
20:51 07.12.2023.

Baš me zanima kako su to oni zamislili, a još me više zanima kako to misle ostvariti. Na kraju krajeva. Država koje ne da ima bijelu kugu, već demografsku apokalipsu onemogućuje upis djeteta u knjigu dok sa druge strane to dijete za ništa nije krivo ? A dobro, ima država koje se neće buniti protiv toga. Za 50ak godina će Hrvatska brojati manje od 3 milijuna stanovnika, a od toga će milijun biti Nepalaca i Filipinaca. HDZ zna...

CH
chemica
19:31 07.12.2023.

Godinama vladajući toleriraju prisilno ovršavanje polugladnih penzića na ime alimentacije unucima "jer je to u interesu djece", a ovdje, odjednom, kao da interes djece više baš i nije toliko bitan. Licemjerje na najjače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije