Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Petrinji i Sisku

Vlada se nakon godinu dana 'usudila' obići porušenu Baniju

30.11.2022.
u 10:45

Iz Petrinje je preseljen i sam Stožer za obnovu, koji se posljednjih mjeseci sastaje u Zagrebu

Komentara 7

KO
koraknaprijed
11:20 30.11.2022.

Vlada je "kriva" za poters,koronu,za sve što nekom fali ? Ljudi koji žive u DOKAZANO trusnim područjima kao što je BANOVINA ( ne Banija) ,Dubrovnik,Zagreb itd,koliko njih je imalo i ima policu osiguranja za slucaj štete od potresa? VRLO MALO.. Prva odgovornost je na građanima da se osiguraju,druga odgovornost je na bankama koje daju kredite za kupnju nekretnina u tim trusnim područjima bez uvjeta za odgovarajuću policu osiguranja,tek onda poslije te dvije grupe dolazi na red vlada.Zasto bi ostali građani Hrvatske plaćali obnove tih kuća i stanova?

DU
Deleted user
12:44 30.11.2022.

"Usudila" Ne razumijem. Pa neprestano je tamo netko iz vlade. Medved svako malo. Paladina. Nedavno je bila i Obuljen-Koržinek, Banožić, Butković...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?