Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA S TRGOVANJEM PLINA
Povratak na članak

Vlada: Sav plin koji proizvede Ina ostat će u Hrvatskoj – po prihvatljivoj cijeni

Fasimon ponudio ostavku, Vlada će danas Nadzornom odboru predložiti razrješenje članova koje je imenovala hrvatska strana – Nike Dalića, Barbare Dorić i Darka Markotića

Komentari 6

OT
otrovnijezik
19:28 07.09.2022.

Da li i sa one potopljene platforme koju niste ni tražili nekoliko mjeseci?

VL
DU
Deleted user
19:45 07.09.2022.

Činjenica da je potrebna ovako bezočna krađa, pa da tek onda vladajući nešto poduzmu s domaćim energentima dodatno govori koliko se općenito (ne) vodi briga o hrvatskim interesima.

VL
GO
goran2hr
23:36 07.09.2022.

Plenković određuje da kupujemo skupu naftu umjesto jeftine ruske. A sada će kao za nas pripremiti nešto "prihvatljiv". Nedavno su potjerali i tanker ispred Rijeke, jer je nafta na njemu navodno bila iranska, ono, da ne bi slučajno uvezli jeftinije. I ovo nešto domaće nafte, jeftino odvlače u Mađarsku, da bi se kod nas uvezli skupi derivati. "Usrećio" nas je i LNG, preko kojega umjesto jeftinog možemo uvoziti skupi plin. I tsl. Za to vrijeme Mađari (i drugi) uvoze ruski plin i naftu. Ruski plin i naftu preprodaju nam Kinezi, Indijsci i KSA. Švicarci uvoze ruske zlatne poluge ("naši" mudrijaši hrvatske prodali). A Belgijanci uvoze ruske dijamante. Monty Python....

VL
ZU
Zujim
19:27 07.09.2022.

Obzirom da je Plenkovicu prihvatljiva cijena litre dizela od 13 kn, mogu misliti kako ce ta cijena plina biti prihvatljiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.