Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVLAČENJE INVESTICIJA
Povratak na članak

Vlada Rimcu nudi poticaje, a možda i zemljište za kamp

Rimac je dao primjer Slovačke koja je Kiji dala poticaje teške milijardu eura zbog čega su sagradili novu tvornicu

Komentari 6

IG
Igi125
15:12 06.07.2019.

Slovacka je davala poticaje i razne ustupke investitorima ali su prvo investitori ulozili u Slovacku. Sto Rimac sa svojim partnerima nudi i u sto ulaze? Gdje je tvornica koju gradi, gdje su automobili koje je prodao? I gdje su projekti osim naravno onih koji se bave dobivanjem novaca od drzave?

VL
DR
Drmiha
15:46 06.07.2019.

Iskren da budem za ovoga Rimca jedan dan imam jedno mišljenje, a već drugi sasvim drug. To je jednostavno tako jer to što radi je jako dobro ako znamo da je budućnost auto-industrije u elektro-automobilima, ali opet sa drugu stranu ono što ja znam i vidim (što nemora značiti da je točno) on to radi već jako dugo a još nikakve ozbiljne proizvodnje, sem nekakvih prototipova od velesajma do velesajma. Zato bilo što, dali pozitivno ili negativno komentirati o Rimcu je nezahvalno, jer lako se može pogrješiti. Ono što možemo reći je jedino to da se niti u kakvom slučaju nemože usporedjivati ono što je Slovačka napravila sa nakanama koje ima Rimac, iz razloga što su u Slovačku dolazile firme koje su imake konkretnu proizvodnju a u slučaju Rimac je ipak sve to eksperiment bez jasno ugovorenog tržišta

VL
SP
Savski_pijesak
03:21 06.07.2019.

Milijarda je nista koliko su drugovi ulupali u brodogradnju.Ako stvarno naprave ozbiljnu industriju ustedicemo na kreditnom rejtingu i reprogramiranju dugova mozda i vise

VL
KA
kajinx
00:27 06.07.2019.

Konačno! Sada čim prije to bolje, nema čekanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.